Šta je novo?

Blades Of Time

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349
Developer: Gaijin Entertainment
Publisher: Konami
Producer: Takayuki Fujii
Engine : Dagor Engine 3.0

72974_293840850693399_100002024584399_655817_24993  5603_n.jpg

Posto se igra pojavila pre par dana reko da otvorim temu.
Igra je duhovni naslednik X blades.
U nedostatku ovakvog tipa igara na PC igra ce sasvim lepo da legne dok ne izadje Darksiders 2.

Ja nikako neznam sta da radim kada udjem u onu arenu da isprobam moc...ono kada skocis i okrenes se u vazduhu sa macevima a sva energuja u krugu uzleti..znaci probao sam sto puta i nece...ako neko zna kako neka napise..pozz

Skinuo u trenutku kišne dosade. Probao, pao uninstall posle manje od pola sata. Not worth paying attention.

Dobro nije da nije...jeste losija ali u nedostatku igara sasvim solidna..

Ja nikako neznam sta da radim kada udjem u onu arenu da isprobam moc...ono kada skocis i okrenes se u vazduhu sa macevima a sva energuja u krugu uzleti..znaci probao sam sto puta i nece...ako neko zna kako neka napise..pozz
Koju moc? Freeze ili fire? Treba da skupis one kockice do druge crvene lobanje da bi aktivirao jaci freeze ili fire spell,ako na to mislis. ;)

ono kad skocis , zadrzis se u vazduhu i ispustis moc..prvi put sam uspeo ali kasnije na drugom nisam moga..us,,,me i pobijem njih 6 a onda nocna mora..ma nema sanse..pise lobanja pa zadrzi 2..

Moras onaj prvi taster za moc da drzis sto duze da se ona riba napne sto vise, pa tek onda stisnes onaj drugi za napad.
Btw, igra je puna bugova, nije iskljuceno da ti se nesto tu zbagovalo, takodje na jednom delu neka vrata koja ne mogu da se otvore, a baguju i dugmici na gamepadu za slide potez, barem kod mene, mada izadjose dva updejta jedan za drugim pa za sad sve radi kako treba.

tezak, bas tezak trash od igre... jedna od retkih kod koje pada uninstall... toliko su bespotrebno zakomplikovali combat da je vec na drugom nivou maltretiranje sa komandama

Ja sam sebe jedva naterao da je predjem,posle toga je odmah usledio uninstall. Cesto se ponavlja igra,postaje sve vise i vise dosadna. Jedino sto me je nateralo da igram do kraja je Ayumi. :eyebrows:

mnogo zatupljujuća igra, ona je mnogo iritantna sa svojom "naglas" dedukcijom, nema šanse da sebe nateram ovo da igram na duže staze ozbiljno

Nazad
Vrh Dno