Šta je novo?

Blacklist softvare

OZZY83

Čuven
Učlanjen(a)
16.02.2004
Poena
785
Pozdrav,
Potreban mi je, kao i sto sam naslov kaze, dobar blacklist program (za odbijanje, divertovanje poziva itd).
I jedno pitanje, na koje verovatno znam da je odgovor negativan ali ajde...da li postoji ovakav program koji bi, kad se podesi, blacklist broju prijavljivao da ste nedostupni?
Hvala.
P.S. trebao bi mi program za Windows mobile 5 sistem.

Poslednja izmena:
Pozdrav,
Potreban mi je, kao i sto sam naslov kaze, dobar blacklist program (za odbijanje, divertovanje poziva itd).
I jedno pitanje, na koje verovatno znam da je odgovor negativan ali ajde...da li postoji ovakav program koji bi, kad se podesi, blacklist broju prijavljivao da ste nedostupni?
Hvala.
P.S. trebao bi mi program za Windows mobile 5 sistem.

Postoji nacin, ja to koristim koga ne zelim da mi zvoni dobije poruku da sam nedostupan, ili ako hocu mogu da namestim da je taj neko birao nepostojeci broj. To vec koristim par godina. Evo ti moj broj na PM

Jel može malo detalja da se podeli i ostalima?:)

i mene bi zanimalo.. iiiiiiii da li to vazi samo za WM5 ili je za siroke narodne mase.. npr ja sam prepravljanjem firmware uspeo da namestim autoodbijanje ali ne znam za nije dostupan ili nepostojeci br.pa me jako interesuje

A za koji telfon ti treba odbijanje poziva ?

Ako je dumb telefon onda zaboravi, nema nista napisano u javi za tako nesto.. ako je symbian onda ima dosta programa.. ja recimo koristim Handy Blacklist i dobro mi sluzi.

Za to "nedostupan" je nemoguce. TO moze raditi samo provajder ali mislim da ima jedan program (ne mogu se setiti kako se zove ) da snimis govornu poruku pa da svakome kome je zabranjeno da cuje tu poruku tipo ono pozovi me posle i slicno.. e sad mozes snimiti onaj tonski zapis da je birani pretplatnik nedostupan i onda ces dobiti sta zelis.

Poslednja izmena:
pa da..dumb.. ;( SE w810i, samo kazem uspeo sam patchom na firmware da dobijem blacklist ali dalje sam pretpostavio da je nemoguce.. hvala u svakom slucaju..

A za koji telfon ti treba odbijanje poziva ?

Ako je dumb telefon onda zaboravi, nema nista napisano u javi za tako nesto.. ako je symbian onda ima dosta programa.. ja recimo koristim Handy Blacklist i dobro mi sluzi.

Za to "nedostupan" je nemoguce. TO moze raditi samo provajder ali mislim da ima jedan program (ne mogu se setiti kako se zove ) da snimis govornu poruku pa da svakome kome je zabranjeno da cuje tu poruku tipo ono pozovi me posle i slicno.. e sad mozes snimiti onaj tonski zapis da je birani pretplatnik nedostupan i onda ces dobiti sta zelis.

Nije tacno da je nemoguce! U opciji ,,IF Busy preusmeris pozive na nepostojeci broj ili na neki tvoj drugi broj koji ti je ugasen. Obzirom da black list po difoltu odbija poziv bysy tonom u ovom slucaju ce ga odbiti onim sto si setovao u bisy. Ne pricam napamet. To kod mene na N70 funkcionise,ali je po meni bolji program CALL MANAGER.

killermobile blackballer, ja ga koristim na symbian 9.1 a mislim da ima i za WM.

Nije tacno da je nemoguce! U opciji ,,IF Busy preusmeris pozive na nepostojeci broj ili na neki tvoj drugi broj koji ti je ugasen. Obzirom da black list po difoltu odbija poziv bysy tonom u ovom slucaju ce ga odbiti onim sto si setovao u bisy. Ne pricam napamet. To kod mene na N70 funkcionise,ali je po meni bolji program CALL MANAGER.

Svakako da je jedno od resenja i preusmerenje poziva ali ako biras ne postojeci br onda ti nece reci da je birani predplatnik nedostupan ,)

Kolik oznam (nisam 100% siguran dal je tako an svim telefonima) da kada preusmeris poziv da ti mora barem 1-2 odzovniti pa da onda preusmeris poziv.

I to se sve moze odraditi bez i jedne aplikacije. A ovde je rec o nekoj od aplikacija da li moze ucinit pozivaocu birani br nedostupnim.

mislis da bi to radilo ako u divert->VoiceCalls->WhenBusy preusmerim na nepostojeci broj? sta se desava onda ako nekom namerno odbijem pooziv i njega ce preusmeriti na nepostojeci pa ce cutu poruku jel? a ako mi je namesten (aktiviran) call waiting da li ce i dalje zvoniti tokom tekuceg razgovora ili ce novog pozivaoca takodje preusmeriti? 10q pozz
/sta cu kad nemam ni sym ni wm.. :S:

Ako namestis call waiting,za divno cudo stavice ga na cekanje dok ti razgovaras,a u protivnom dobice ili da si nedostupan ili da si nepostojeci. Sve u zavisnosti na koji si broj preusmerio. Recimo na 06345 bice nepostojeci, a na 0631234567 koju karticu si recimo izvadio bice nedostupan.

Molim vas da mi neko pošalje link kako mogu da instaliram program za black list.Imam telefon NOKIA 6120.Takođe me interesuje da li mogu da blokiram i primanje SMS poruka.
Hvala vam mnogo.

Probaj Handy Blacklist, mislim da može i poruke da blokira.

Cisto da napomenem u vezi preusmeravanja poziva... MTS automat prvo obavesti pozivaoca da je poziv preusmeren pa tek onda ide obavestenje o nedostupnosti.

Nazad
Vrh Dno