Šta je novo?

Blacklight Retribution free fps

Mali HoBiT

Čuven
Učlanjen(a)
16.08.2002
Poena
705
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 14700kf P6.0/E4.6GHz Heatkiller IV waterblock
Matična ploča
Asus Z790 itx
RAM
G.Skill 2x24GB Patriot 8000MHz
GPU
Sapphire 6800XT EK waterblock
Storage
WD Black 850 1TB & Samsung 980Pro 2TB
PSU
Phanteks Revolt SFX 850w Platinum
Kućište
SSUPD Meshlicious, custom loop
Monitor
LG 38WN95C-W
Miš & tastatura
Keychron K7 max & Keychron m3 Metal
Ostale periferije
CP1500EPFCLCD
Deluje prihvatljivo ali ja ne volim ove indastrijal mape :d

Warface mi nekako vise odgovara jer je vise outdoor ali sam samo probao i obrisao jer onaj ruski program preko koga se igra beta nosi neke demone sa sobom, usporava komp i muci hard disk. Nadam se da sa ovom igrom to nije slucaj..

[YOUTUBE]dSai3Hrrrck[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]GAXYmtMQ5Gc[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
nije lose napucavanje, laka je igra...meni licno smetaju "upgrade" opcije kod svih modernih igara, nepotrebno oduzimanje vremena...

A reci mi samo da li si primetio neke lose tripove posle registracije? Rekoh da mi je onaj ruski trip unistio komp, hdd je urlao a upload lampica sijala non-stop, Warface kad sam instalirao..

ma jok, bez losih tripova za sada...

Ali instalira pando medio booster za koji neki lik kaze ovo :
Obicno f2p igre u instalaciji nose i instalaciju programa kao sto je recimo Pando media booster koji posle instalacije "deli" klijent igre preko p2p i time opterecuje upload do te mere da je net gotovo neupotrebljiv.
Osim ikonice u CP-u, postoji i njegov servis koji bi trebalo iskljuciti isl.

Verovatno ova ruska varijanta ima nesto slicno tom pando media boosteru, te i ne cudi ovakvo ponasanje sistema.

Tako da odlazem instalaciju, nemam sad vremena da se smaram sa ovim..

Onaj Игровой центр kod mene ne opterecuje sistem, tj. nista ne radi u pozadini ni kada igram Warface ni kada je ugasen, tako da je verovatno do tebe nesto. A zar nema vec tema o ovom Blacklightu?

Ma meni je komp cist, imalo je jos ljudi probleme sa ruskim tim tripom.. ko zna od cega zavisi.

igrao ~2 sata...
nego, nisu sve mape u zatvorenom prostoru, ima mnogo otvorenih, ja sam se prijatno iznenadio dizajnom, odlicne su. Vrlo fluidna igra, grafika je vise nego dobra. Topla preporuka za sve koji ne znaju sta bi igrali.

Igrao sam BF3, Krizu 2, COD i sve te igre su mi relativno brzo dosadile...Nedostaju mi old school pucacine, bez budzenja ovog ili onog qrca kako bi isti bio veci :d skill vs skill tip igre kao quake ili fear combat...da sednem, igram sat-dva dnevno pre spavanja bez da razmisljam kako ovaj ili onaj imaju ovaj ili onaj oklop ili pusku ili cipele ili slem ili pistolj ili...

^to i meni treba ali da je malo vise outdoor :D

^^ Imas i Tribes Ascend ako vec zelis oldskul hardkor.

I Tribes je smorio sa modifikacijama klasa/oruzija/odela...pritom si primoran da kupis zlato na sajtu kako bi mogao da upgrade-ujes jer bukvalno ne mozes nista da kupis experience poenima osim manjih modifikacija...

Mozda je malo off ali ja sam tek skoro izvalio game ranger, ortaci pice Age a ja sam za Flatout, Grid, COD4.. u sustini mi je cod4 najjaci fps koji moze dz da se igra.

Ali volim da probam i nesto slicno ovoj igri.. samo je problem sto je prosla zima, kise, bljuzgavica i debeli minusi, realno nema sanse sada da se isprimam na neku igru.. i uvek tako, prodje zima, igra mi se kao nesto ali nema vremena :)

trenutno jedina alternativa za vas koji trazite oldschool arena fajt, je XONOTIC. (free of charge, nema upgrade-a, nema cak ni registracije nicka)

Ili NEXUIZ, trenutno igramo betu... (meni je za sada ok, ali je prilican eyebleed na pojedinim mapama :( )

Napisite vase nick-ove,pa da odigramo po koju partiju. :)

dosta se brzo napreduje, i dalje smara, ali posle svake partije moze nesto da se upgrade-uje, to nije lose...

sve mi se vise dopada igra...moj nick je p1t8ull :d

Ja i posle par godina pikam Urban Terror. Mape uglavnom napolju. Realisticna oruzja, ima strafe jump (mada ne u nedogled zbog umaranja). Mnogo dobra MP igra.

UrT je vec matora igra...

Blacklight je meni trenutno najzanimljivija f2p igra, da li ce se promeniti situacija kada Warface izadje iz bete, videcemo, ja iskreno ne verujem...Svako vece se igram sat-dva, 7 sam level, igram sa "default" opremom(nista kupovano ni sa xp poenima) i dominiram nad igracima koji su 15+ level, tako da nije sve u kupovini opreme i oruzija(za razliku od Tribes-a)...Bice zabavno kada puste "ranked" meceve.

Registrovacu se i ja ovih dana, da zavrsim sa jbnim ispitima, taman da ubijem pola h pred spavanje..

43a41154369b92d107f2d857060538e01333070948.jpg

vrh :d

Ja i posle par godina pikam Urban Terror. Mape uglavnom napolju. Realisticna oruzja, ima strafe jump (mada ne u nedogled zbog umaranja). Mnogo dobra MP igra.

Ja to isto mogu da kažem za "Vietcong" ... evo sad završih višečasovno igranje. I dalje ima dosta ljudi i klanova koji je igraju (još od 2003. - od free Beta verzije) i to je najvažnije ... nisam jedini kome se ova igra mnogo sviđa :)
Naravno igram samo u "Vietcong" modu tj. bez prisustva krstića na ekranu i sl. pomagala.

Vrh Dno