Šta je novo?

blackberry?

proximo

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2004
Poena
319
Intersuju me iskustva ostalih clanova u koriscenju blackberry-ja. Konkretno vezana za Nokiu 9300 ili neki slican smartphone. kako radi i kako se podesava za koriscenje pop3 naloga putem telefona.
Naravno, linkovi su uvek dobrodosli.

Ne podešava se ništa, jer se ne kupuje u "open market" varijanti, već isključivo preko provajdera. A kad ga kupiš preko provajdera, onda ti je sve već podešeno, samo unosiš user/pass.

cekaj, cekaj... Nije mi bas najjasnije!!!
Konkretno u slucaju kada hocu da koristim POP3 (provajder je SCNet) verovatno mora da se setuje jos nesto tj. da li se bezuslovno koristi blackberry ili se ne mora koristiti u opste?

da ne otvaram novu temu.Dali se isplai kupovati takav uredaj npr. BlackBerry 7130v ?
I koje su prednosti ili mane u odnosu na kvalitetniji mobilni?

cekaj, cekaj... Nije mi bas najjasnije!!!
Konkretno u slucaju kada hocu da koristim POP3 (provajder je SCNet) verovatno mora da se setuje jos nesto tj. da li se bezuslovno koristi blackberry ili se ne mora koristiti u opste?

Ne da se ne koristi bezuslovno, nego uopste ne moze da se koristi.
A klasican POP3 mozes da koristis, ukoliko provajder dozvoljava pristup serveru van njihovog adresnog prostora.

To je odgovor na sve moje nedoumice! E sada jos samo da mi kazes (bio bih ti zahvalan) zasto ne moze da se koristi Blackberry?:eyebrows:

Poslednja izmena:
Zato sto je blackberry servis mobilnog operatora, dakle operator mora prvo da kupi platformu.
Vecina ljudi kao alternativu koristi microsoft exchange.

Brzo i expeditivno! Hvala

Nazad
Vrh Dno