Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
.. voleo bi da cujem misljenja ljudi koji su bili ili su i dalje vlasnici ovog telefona...
ako sam promasio temu zamolio bih da je moderatori prebace gde treba
I ja bi voleo da cujem neka iskustva sa Blackberry
Recimo konkretno me zanima da li telefon moze da koristi sav svoj kapacitet bez aktivirane BIS usluge? :smoke:
Nemam BB,ali "teca" moj ima ... covek radi u VIP-u i koristi 9000 bold kao sluzbeni...
Bez BIS-a je osakacen totalno...gubi jedno 40% svoje namene...ostalo sto ima , ima i vecina ostalih fonova...
moje licno iskustvo.. totalna sklopocija ako nema svoju namenu..koristiti ga kao obican telefon je mnogo komplikovano jer ima QWERTY tastaturu i ubistveno je nama porukashima kucanje poruka..o ostalim opcijama necu ni da govorim...prodao sam ga.
Ima na netu finih upustava kako da vecinu funkcija/aplikacija telefona oslobodis od BIS usluge i koristis ih preko gprs-a ili wless-a ali mislim (nisam siguran doduse, mozda i tu postoji neki workaround :d) da je push mail u svakom slucaju vezan za BIS - a ono to je glavi feature Blackberry uredjaja :d
Mislim, Blackbery moze da prodje uz malo cackanja kao sasvim dobar telefon mada ako nisi poslovni korisnik i hoces da zaobidjes BIS on u principu ne nudi nista vise nego bilo koji drugi telefon
Meni se kod Blackberry-ja svidja zavrsna obrada, jer je po pravilu qwerty tastatura kod njih odlicna a to vazi u globalu i za kvalitet izrade - e sada verujem da ne odgovara svakom telefon sa qwerty tastaturom ali to je vec stvar ukusa