Šta je novo?

blackberry 8100

I ja bi voleo da cujem neka iskustva sa Blackberry
Recimo konkretno me zanima da li telefon moze da koristi sav svoj kapacitet bez aktivirane BIS usluge? :smoke:

Nemam BB,ali "teca" moj ima ... covek radi u VIP-u i koristi 9000 bold kao sluzbeni...
Bez BIS-a je osakacen totalno...gubi jedno 40% svoje namene...ostalo sto ima , ima i vecina ostalih fonova...

moje licno iskustvo.. totalna sklopocija ako nema svoju namenu..koristiti ga kao obican telefon je mnogo komplikovano jer ima QWERTY tastaturu i ubistveno je nama porukashima kucanje poruka..o ostalim opcijama necu ni da govorim...prodao sam ga.

Ima na netu finih upustava kako da vecinu funkcija/aplikacija telefona oslobodis od BIS usluge i koristis ih preko gprs-a ili wless-a ali mislim (nisam siguran doduse, mozda i tu postoji neki workaround :d) da je push mail u svakom slucaju vezan za BIS - a ono to je glavi feature Blackberry uredjaja :d
Mislim, Blackbery moze da prodje uz malo cackanja kao sasvim dobar telefon mada ako nisi poslovni korisnik i hoces da zaobidjes BIS on u principu ne nudi nista vise nego bilo koji drugi telefon :)
Meni se kod Blackberry-ja svidja zavrsna obrada, jer je po pravilu qwerty tastatura kod njih odlicna a to vazi u globalu i za kvalitet izrade - e sada verujem da ne odgovara svakom telefon sa qwerty tastaturom ali to je vec stvar ukusa ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno