Šta je novo?

Black Screen na NFSMW i CSS

ikandrej

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2007
Poena
309
Nakon par minuta igranja NFS Most Wanted ili CSS-a ali iskljucivo samo te dve igre ekran potamni a kompjuter blokira, cak i nakon restarta racunar ne dobija sliku, tek nakon sto iskljucim kablo iz napajanja i ponovo pokrenem racunar normalno radi. Proverio sam napajanje do njega sigurno nije, cak sam menjao i drivere i opet nista, to se desava samo na te dve igre, ako neko
zna u cemu je problem puno bi mi pomogao.

Konfiguracija je sledeca:
E2200
GIGABYTE P35-DS3
2X1GB GEIL Ultra 6400
320GB WD Sata2
GYGABYTE 8800GT256MB

Hvala

:-devil-:predpostavljam da su igre :zgran:pIRATSKE......Moguce je da crack ne valja.........Probaj da skines neki drugi........pa vidi........:d

Meni je ProStreet oborio sistem. Prvo on, kao neka greska, zatim ATI drajveri, KAV,... sve dodjavola :(. Poslusaj prethodni savet ili uopste nemoj da ih igras :)

probaj sa drugim napajanjem

Probao sam i sa drugim napajanjem ali nista, menjao drivere, skenirao antivirusom takodje nista.
Da ucitao sam default podesavanja u biosu, fleshovao bios i nista ne pomaze.
Problem je sto mi se to desava na svih dvanaest konfiguracija.

Ako neko ima neki predlog neka posta, hvala unapred.

Poslednja izmena:
Probao sam i sa drugim napajanjem ali nista, menjao drivere, skenirao antivirusom takodje nista.
Da ucitao sam default podesavanja u biosu, fleshovao bios i nista ne pomaze.
Problem je sto mi se to desava na svih dvanaest konfiguracija.

Ako neko ima neki predlog neka posta, hvala unapred.

KreatoR-e ili Ikandreju, kako god, ako se problem ponavlja na svim konfiguracijama (igraonica?) onda je očigledno do verzije igre, da li si pokušao da nadješ drugu verziju?

Da u pitanju je igraonica.
Da pokusao sam sa drugim verzijama, najvise me cudi to sto se desava i na CS Source.
Kada nestane slike na monitoru, cak i ako restartujem racunar takodje nema slike sve dok
ne ugasim racunar na prekidac napajanja i kada upalim sve je u redu, to me najvise buni,

Da u pitanju je igraonica.
Da pokusao sam sa drugim verzijama, najvise me cudi to sto se desava i na CS Source.
Kada nestane slike na monitoru, cak i ako restartujem racunar takodje nema slike sve dok
ne ugasim racunar na prekidac napajanja i kada upalim sve je u redu, to me najvise buni,

imam i ja igraonicu i 12 racunara i to se ne desava. css mi ide preko steama graficke su sarene od 7600gs golden sample do 8600gts, sve masine su sa 1 i 2 gb rama. ne koristim nikakav program za "vodjenje igraonice". probaj na nekoj masini bez tog programa o vremenu ako ga koristis. stavi u jednu masinu neku drugu graficku da ne bude ta 8800gt sa 256 nadji bilo sta. ako radi sa 8800gt bez programa o vremenu onda te on zeza a ako je do graficke potrazi resenje na netu. izguglaj "problem with nfsmw with nvidia 8800gt 256"

Da, problem je verovatno u grafickoj, jer i nakon restarta nema slike. Ali izuzetno cudno, sve novije
igre kao sto su Crysis, GRID, DIRT etc. rade otkidaju na high ili ultra. Jedino mi preostaje izgleda
da uninstaliram ove sto prave problem :(

Vrh Dno