Šta je novo?

BLACK OPS SECKANJE?

oogabooga

Čuven
Učlanjen(a)
20.10.2003
Poena
690
ne vidim nigde temu za cod black ops, pa ajde ovde da pitam....
instalirao je danas na sledecoj masini, pentium e5200, g31 ploca, 2x1gb black dragon, radeon 4850, hdd wd 1,5tb, i ucitao pozicije od prethodne masine sto sam sacuvao, i desava mi se sledece.... igra na trenutke zamrzava i sece ko luda.... pa onda radi, radi.... pa onda opet pocne da sece..... jako neprijatno za igranje....
na staroj masini, gde je bio c2duo e7200 i 8800gt, sve ostalo isto, je letelo, bez ikakvog seckanja..... kontam da je na ovoj novijoj jaca grafa..... ne znam sta je problem, instalirani su apdejtovi do 6tog, kao i na prosloj.....
imam instalirano jos i bf3, i on radi bez problema na prilicno dobro nasviranim podesavanjima....

taj procesor ti je minimum minimuma za tu igru, a sam engine nije toliko utegnut da radi kako treba ni na jacim konfiguracijama (secam se da se moralo odraditi par tweakova, mada su posle dosli i patchevi koji su ispeglali)

zaista ne znam kako moze da ti bf3 radi uopste na toj masini :) nhf

bf3 ne da radi, nego leti, sa dosta stavki podesenih iznad medium, na 1280x1024, na lcd-u 42" na full HD se ne usudjujem ni da ga probam :)
..... ovaj cpu sam kloknuo na 3ghz, isto kao i onaj c2duo sto sam imao, i on je bio na 3ghz....

bf3 ne da radi, nego leti, sa dosta stavki podesenih iznad medium, na 1280x1024, na lcd-u 42" na full HD se ne usudjujem ni da ga probam :)
..... ovaj cpu sam kloknuo na 3ghz, isto kao i onaj c2duo sto sam imao, i on je bio na 3ghz....

Kako li uopste izgleda igra na toj rezoluciji na tom tv-monitoru :d

Jel mislis na BF3 single player ili multi?

ne, bf3 igram na 19" monitoru na 1280x1024, a ne usudjujem se probati je na 42" lcd tv-u...... na to sam mislio malopre..... :)
single player igram.....

ne, bf3 igram na 19" monitoru na 1280x1024, a ne usudjujem se probati je na 42" lcd tv-u...... na to sam mislio malopre..... :)
single player igram.....

OK, samo da znas, kao sto su kolege vec rekle CoD BO je dosta procesorski zahtevan, meni je na Phenomu II x2 550 oc 3.6GHz sa gtx460 seckao kao lud.
Ako nisi instalirao one patch-ove, instaliraj ali ne verujem da ce ti nesto pomoci.
A BF3 u single player-u nije toliko zahtevan, ja sam sa mojom masinom gurao sve na ultra, dok u multiju je sad sve na high.

I e5200 na 3GHz nije isto sto i e7200 na 3GHz ;)

Poslednja izmena:
znam da nije isto :)
radi sad i na ovoj masini, ali bukvalno sve sem igre moram da pogasim, i mozilu, i explorer, i sve ostalo.... i onda radi OK...a na c2duo sve to bilo pootvarano i radila je igra bez problema.... patcheve sam instalirao, naravno.....
probao sam sad i BF3 na lcd-u u full HD, i interesantno, radi OK..... :) u ovim podesavanjima
dsc0000195.jpg

Vrh Dno