Šta je novo?

Black Hawk Down

Denitea

Čuven
Učlanjen(a)
13.06.2003
Poena
619
Ako neko moze da mi pomogne.Ne mogu da pokrenem single player(kada dodjem misem na nju nece da se zabeli),kao i multiplayer koji mi i ne treba.
Ostale opcije ispod su mi dostupne.Instalirao sam large verziju i na win.98 i win.xp+sp1,sve je proslo ok,ucita intro i nece da se pokrene.Cd,tj instalacija je ok.,jer je instalirana na druga dva kompa od kojih je jedan slican mom.
Ja imam xp 1700+,ga 9000pro,catalist3.4.
Hvala unapred!

Denitea je napisao(la):
Ako neko moze da mi pomogne.Ne mogu da pokrenem single player(kada dodjem misem na nju nece da se zabeli),kao i multiplayer koji mi i ne treba.
Ostale opcije ispod su mi dostupne.Instalirao sam large verziju i na win.98 i win.xp+sp1,sve je proslo ok,ucita intro i nece da se pokrene.Cd,tj instalacija je ok.,jer je instalirana na druga dva kompa od kojih je jedan slican mom.
Ja imam xp 1700+,ga 9000pro,catalist3.4.
Hvala unapred!

CD Delta Force mora da ti bude ubacen u drajv. To sto si napisao se i meni desava kad mi CD nije u drajvu.

Skini poslednji patch 1.2.1, skini crack za njega, sve instaliraj i probaj sa no-cd programcetom. Sve inace imas na gamecopyworld. Reci ako ne mozes da nadjes, da ti posaljem direktne linkove.

Ma nece da radi ni sa cd-om.Ponovo sam instalirao i krekovao i nista.

CD Delta Force mora da ti bude ubacen u drajv. To sto si napisao se i meni desava kad mi CD nije u drajvu.

Ista stvar je bila i kod mene sa CD-om radi, mada sam probao virtual drive i isto nije hteo single...

Nazad
Vrh Dno