Šta je novo?

Black Friday

• Začetnik teme Začetnik teme Nedjo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I tako zaronišmo u mistične vode IT sveta....😛

''wooooww omg
Are you kidding?

I made a config there with this:
Case / C2D E6320 / 8800GT / 2GB 667 / 250GB HD / PSU 620W / Nec DVDRW / G5 mouse / XP SP2 / and chosed $500 rebate. Even then the total was $2800 wtf is this?!? hahahaha

I can make a config in my country like this:
Case Antec P182 / Q6600 G0/ 2x500GB Raid0 / 2X8800GT SLI / Asus P5E / 4GB Gskill 800 / Corsair 620W / Nec DVDRW / G5 mouse / XP SP2 and the total is €1700. Converting to dollars gives $2500. This is a wayyyyyyy better system!!! omg...''

Toliko o tome...zaista crn petak🙁

Poslednja izmena:
bilo bi super kad bi mogao ja njima da prodam moju masinu po tim cenama, cu, ne mora po tim, moze i za upola manje 🙂

@Nedjo:

Organizovacu ti ja takav "crni petak" ako oces, nije frka uopste 🙂 dacu ti i 300e rebate i 244T samsung za dzabe, ostatak ide po cenama sa onog sajta 🙂

Poslednja izmena:
Ajde kad toliko volite crni petak jel znate zasto se uopste tako zove?🙂
Ja sam sa jos nekoliko manijaka trazio dilove i nasao sam nekoliko. BTW, ovo nije neki dil jer su cene napumpane do bola...

A i kod nas postoji isto Crni Petak, ali nazalost samo onaj trinaesti :d

Kada samo pogledam sta se prodavalo za 199$(Q6600+ploca), prosto zazelim da nekada i kod nas ovo zazivi...

I oni imaju svoje Forum računare 😀

mali off:
Da Da 😀, mogili bi ti Forum racunari da se preimenuju u Petak 13. racunari :beat:

Poslednja izmena:
Pa dobro sto se tice tog crnog petka 80% slucajeva je da pre tog kao popusta koji krece oni dobro povise cenu i onda je kao snize pa stave kartoncic kao 50% rebate, 1/2 i tako ta ******😡.Uglavnom nekad se nesto i moze naci kao sto sam nasao ja Galaxy 8800GT OC za 245$ a bila je 279$ recimo, ili Crucial 2x1Gb 1066 8500 balistix za 90$ umesto 135$ koliko je kostala pa sam narucio odmah i to je otislo recimo za jedan dan otprilike stock od oko 150kom.Ali sustina je da treba pratiti kako se krecu cene i onda na osnovu toga ces znati da li te zavrcu ili ne.Sto se tice ovih indijanaca ovde i amera oni kad krene taj "SALE" ne zale novcanik jer su takvi ****** da i da im napises i ***** za 50%(a nije) kupili bi:wall::wall:

nije specijalno vezano za temu, al ajd da kazem -

sestra moje devojke radi u Metro-u, a sigurno ste svi ivdeli one ponude u panfletima u novinama. e sad, koja je caka - pogledam ja kod devojke papire sestrine, i tamo sve i svashta, kad ono, .txt shta sve i po kojim maloprodajnim cenama metro teoretski moze da ponudi -

sve zivo od kingstona, po cenama toliko malim, da kad bi se ugradili 40% ovi iz metro-a, opet bi prozivodi bili jeftiniji nego bilo gde. (uz napomenu da je na toj listi najjacha RAM memorija DDR2 667, ali, malo li je na ovu skupocu ?)

takodje, i gomila acer laptopova (ne dual core) ali opet po mizernim cenama ...

Nazad
Vrh Dno