Šta je novo?

Black And White 2 - Review And Shots

Ja sam se skoro upgrade-ovao, tako da jedva cekam :D

i kec je bio odlican, ali izgleda ce i dvojka...

ja dok kecanisam presao ja se nisam smirio pitam se kakav ce ovaj da bude

Dosta lepše su odradili creatur-e, ali ... zar opet krava. :D

Uh majku mu... odgledao sam filmic gde dizajneri pricaju o igri, a usput ima i shotova i delova iz igre. Mnogo doooobro izgleda. Jedva cekam :D
U prvom delu sam vozio majmuna, ali mislim da cu sada da izaberem lava, bas mi se svidja :)

ma i ja cu lava...jos kad bi od njega napravio lion of the judah to bi bilo super :d

Što se prvog dela tiče, igrao sam ga sa onim ponijem (add-on) i nisam se pokajao. Jak je (čitaj rita se ko lud :D), brz, solidno dobro uči i prilično je poslušan. Za razliku od njega, lav mi izede pola sela ako ga ostavim imalo nasamo.
Jednom sam iz zezanja uzeo kravu, čisto da vidim kako izgleda, i zaplakao od smeha kad mi je zaigrala "macarenu". :)

Hehe krava opet :) Nisam je voleo jer izgubi svaku bitku :| Non stop sam u kecu uzimao tigra, glup je ko noc ali je mocan & sladak :D
Za zahtevnost kazhu na softpediji da ce biti slichna kao Half Life 2, i dalje tugujem zbog moje kante od kompa :)

Gledao sam poduzi ingame film, i na gamespotu je najavljuju kao skoro gotovu, tako da sigurno izlazi...

Vrh Dno