- Učlanjen(a)
- 12.02.2002
- Poena
- 675
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo T490s
- Tablet
- iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- iPhone 11 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch series 4
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Imam tri particije C (5Gb, winme), D(5Gb, winxp) i E(107Gb). Uz pomoc part.magic-a sam hteo da podelim c particiju na dva dela sto sam i uspeo da bih instalirao longhorn. Medjutim kada je poceo setup prijavi mi da mu treba min 3gb i ja ga prekinem. Onda sam krenuo da spojim c particiju i on rece da treba da se restartuje komp da bi zavrsio sve. Ja ga restartujem i on mi ubije xp. Instaliram ja ponovo xp na d particiju bez formatiranja i vidim ostao mi je stari my documents folder( koji mi je vazan) i stari programi u Prog. files. Naravno c particija nije spojena pa to uradim ponovo tako sto sam formatirao i c sa winme i spojim ja njih,ali posle restarta ode xp opet. Instaliram ja xp opet na c particiju i sada kada hocu da prekopiram stari my documents sa d particije u windows explorer-u mi neda pristup, ni brisanje, ni kopiranje i prijavljuje da je folder prazan( znaci ostalo je ono documents i setttings, tu udjem, pa onda folder sa imenom usera i tu vec ne otvara). Iz part. magic-a mi vidi folder od 900 MB(sto je u redu) ali kad udje u njega-prazno. Jedino sam uspeo iz total comm. da udjem skroz ( i to nece svaki put), mogu sve da vidim, i alt-enter prijavljuje velicine dobro ali nemam prava da kopiram, otvaram ili brisem. Kako da oslobodim taj folder jer mi trebajju te stvari? Hvala