Šta je novo?

BITLOCKER !!!!

Dukica

Slavan
Učlanjen(a)
01.11.2005
Poena
309
Pozdrav, bitlockerom je zasticen drajv, sifra je izgubljena,kako ga provaliti? Molim Vas pomozite ako mozete.

IMHO, onaj ko stavlja locker-e na drajvove sigurno tj. 100% tu šifru čuva k'o oči u glavi. Kod tebe je veoma moguće da je neki drugi ''problem'' po sredi.

Ne koristim Bitlocker, ali sam čuo za njega i ako si ti ''vlasnik'' tog kompa i drajva, onda iskoristi ''recovery code'' koji si dobio prilikom zaključavanja drajva.

Poslednja izmena:
IMHO, onaj ko stavlja locker-e na drajvove sigurno tj. 100% tu šifru čuva k'o oči u glavi. Kod tebe je veoma moguće da je neki drugi ''problem'' po sredi.

Ne koristim Bitlocker, ali sam čuo za njega i ako si ti ''vlasnik'' tog kompa i drajva, onda iskoristi ''recovery code'' koji si dobio prilikom zaključavanja drajva.

Jasno je meni sta trebam da radim,nego je po sredi sledece: Bitlocker je sacuvao sifru na USB koga vise nemam jel mi ga je neki ****** marnuo iz auta pre nekoliko dana. Tako da sam ja "vlasnik" kako kazes i ne nemam "problem" ni jedan osim ovog. Molio bih da neko odgovori na pitanje ako zna odgovor, a ne da se javlja neko ko pretenduje da ispadne detektiv.

A ovo mozda?

Pogledao sam ovaj klip i on otkriva sve osim jedne stvari, a to je onaj UNLOCK STATUS koji je kod ovog lika UNLOCKED, a kod mene je slucaj da je LOCKED. E sad, ja uradim sve ono sto i on ali ne dobijam koji je KEY jer je video koliko se moze primetiti pravljen da pokaze promenu PROTECTION STATUS-a.

Taj KEY sadrzi 48 cifara koje se traze i u Dos modu i u Linuxu kako mi jedan lik rece...tako da stvarno neznam kako cu da izvucem podatke. Cak ni formatiranje neradi (pop...zdeo sam pa sam i to probao)

Poslednja izmena:
Jesi li probao da obrises particiju sa nekim 3rd party programom ili windows 7 butabilnim diskom?

Jesam sa boot diskom ali ni to ne radi. Hteo sam da ti kazem da bi da sacuvam podatke ,a ne da ih izbrisem,ono u zagradi je bilo u afektu.
Imam 100gb podataka koje trebam da izcupam.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pazi ohrabrenja:If users lose the USB drive with their recovery key, they will not have a recovery method

Probaj onda da ga ubodeš u drugi računar i odradiš LowLevel Format. Izgubićeš podatke ali ćeš barem spasiti HDD.

Nazad
Vrh Dno