Šta je novo?

BitDefender AV 2010-BESPLATNO

• Začetnik teme Začetnik teme vuki83
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

vuki83

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poena
319
Za sve ljubitelje ovog av evo promocije koja traje jos 17 sati!
http://store.v3.co.uk/?act=details&id=12334
Mislim da nije potrebno isti dan aktivirati licencu:wave:
Moje misljenje o ovom AV-pre 6 meseci sam ga prvi put probao i posle 20 min odustao od upotrebe-ubio me sa nekim pop up prozorima koje nije imalo sanse iskljuciti, a so je jos gore non stop mi je izbacivao neki prozor u kome me pita da li prihvatam kukije pri svakom pokretanju mozille i posle zilionitog klika na dugme allow on me je opet to pitao i naravno otisao u vecna lovista sto se mene tice🙂
Mozda ce nekome bolje sluziti nego mene😀

Vuki ti si pogrešio.

BitDefender čiji si link dao se plaća. Piše Our Price: £23.99

Ono što je stvarno besplatno je Auslogics BoostSpeed

па линк је дао пре три дана, можда је тада било бесплатно.

Bilo je besplatno, ja sam skinuo i sada ga koristim uspesno. Bio sam veceras malo van kuce, ostavio da skenira sve na kompu i nasao je 2 trojanca koje KIS 2011 nije nasao! Jednog je obrisao, drugog sam morao rucno da obrisem. Eto, i na masini sa firewall-om, azuriranim Windows-om 7, Firefox-om, i pazljivim korisnikom kraj racunara desi se da se nesto provuce.
Inace, pop-up prozori koji su smarali korisnika vuki83 su vezani za Privacy control i tu su opcije vezane za Identity, Registry, Cookie i Script. Meni su poslednje tri ugasene jer im ne vidim svrhu, tako da nema da smara svaki put kada odem na neki novi sajt.

Nuclear, u pravu si.

Izvinjavam se, nisam obratio pažnju na datum.

Poslednja izmena:
Da ne navjamo za isti tim, bio bi problem, ovako.... 😉

Nazad
Vrh Dno