Šta je novo?

BitComet i otvaranje portova

steffi

Slavan
Učlanjen(a)
12.03.2007
Poena
301
Cao svima. Nedavno sam kupio Telekomov ADSL 768 Huawei SmartAX MT882 modem. Hocu da downloadujem igrice preko bitcometa ali download i upload speed jedva dostize dvadeset... Procitao sam nesto o otvaranju portova za brzi protok, pa me interesuje kako da to uradim. Znam samo da se ulogujem na moj router ali nista dalje. Inace imam dinamicku IP adresu jer ne daju staticku za fizicka lica. Svaka pomoc bi bila dobrodosla! Unapred zahvalan steffi.:wall:

Kao prvo batali bitcomet, uTorrent je n puta bolji, na njemu mozes da testiras da li su ti odabrani portovi valjano forwardovani (Options ->Speed Guide...-> Test if port is forwarded properly). Kao drugo odakle skidas .torrent fajlove? Ako ih svlacis sa public djubrista tipa mininova, the pirate bay ili preko search enginea tipa torrentspy i torrentreactor onda budi zadovoljan sa tih 20kB/s, to je maximum sto mozes izvuci kod public trackera. Ako hoces punu brzinu onda moras da se selis na privatne trakere, ali da bi na njima ostao moras da odrzavas ratio. To ti je to, pa ti vidi.

Moze neka preporuka za traker

ili neki invite?

Ne vidim zasto pljuvati BitComet zbog toga sto nema na 1 klik da testiras portove. BitComet je odlican, cak smem da kazem i brzi od utorrenta. Jedina mana je sto malo vise resursa vuce nego utorrent. Sto se tice brzine, vec je receno. Ako 'oces full-speed, onda jedino resenje su private trackeri.

Ja i sa bitcometom imam 30 kb/s.

Inače,kako se dolazi do private trackera??? ja sam uvek skidao sa piratebay, isohunt i sl.
:wall:

Vrh Dno