Šta je novo?

BitcoinVesti i Oglasi

coa032

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
23.10.2013
Poena
69
Poz kolege, ovih dana sam bio zauzet radeci na jednom sajtu, koji je juce zvanicno startovao: http://BitcoinVesti.com
Cilj mi je bio da napravim prvi sajt da kazemo Balkanski, koji ce se baviti konkretno vestima iz sveta kriptovaluta.
Napravio sam gresku,a to je sto unapred nisam pripremio clanke, ali uspecu to da nadomestim ovih dana.

Inace, danas sam uveo jednu lepu inovaciju, a to je prvi su prvi Bitcoin Oglasi na ovom podrucju.
Oni su potpuno besplatni i nije potrebna registracija. Doduse jos ima tu da se sredjuje ponesto,uglavnom ukoliko zelite da prodate vas BTC,LTC, mining rig, racunarske komponente mozete bez ikakve naknade to uraditi ovde: http://bitcoinvesti.com/oglasi/

Kritike/sugestije su dobrodosle.

Hvala. :)

Poslednja izmena:
lepo izgleda sajt :) ovo ako zazivi bice dobro, i ako se bas cesto azuriraju vesti i da budu proverene
PS: koja je fora sa logom? ova zuta i bela slova, jel to samo fazon neki kao ili nesto predstavlja :)

edit: ae kao neku sugestiju bih rekao da se slabije vide ova zuta slova u oglasima na beloj pozadini, ili je to samo kod mene posto imam prilicno star ekran pa mozda do ugla gledanja

Poslednja izmena:
lepo izgleda sajt :) ovo ako zazivi bice dobro, i ako se bas cesto azuriraju vesti i da budu proverene
PS: koja je fora sa logom? ova zuta i bela slova, jel to samo fazon neki kao ili nesto predstavlja :)

edit: ae kao neku sugestiju bih rekao da se slabije vide ova zuta slova u oglasima na beloj pozadini, ili je to samo kod mene posto imam prilicno star ekran pa mozda do ugla gledanja
Fora sa logom je "invest" da bude izrazeno,ali izgleda da to niko na prvi pogled nije provalio. Nisam siguran da li da menjam ili ostavim ovako sto se logo-a tice.

Uglavnom hvala na sugestiji,bio si u pravu. Potamnio sam text i uopste boje na sajtu, sad bolje izgleda.

e odlicno sad se vide dobro slova, samo da zazivi i bice to odlican portal
a za logo, ja sam minut gledao i nisam provalio :p jos ce neko da kaze da subliminarno pozivas na investiranje u btc :d
salim se ali malo mi bode oci taj logo i te odvojene boje, ako imas par koncepata postavi pa da vidimo ako vec ne mozes da se odlucis, to je samo moja sugestija :)

Ponestalo mi inspiracije kad sam radio logo :D, uglavnom evo tri ponudjenja pa predlozite koji je najbolji:
iw3uqf.png
w6sgpk.png
2i87v68.png

moj glas ide za prvi, onaj prethodni nije bas bio najprijatniji za flow oka i citanje ako me razumes a to znaci :)
prvi definitivno sto se tice mene :)

Prvi.

Hvala na sugestijama, logo je promenjen. Radim ubrzano na clancima ali se trudim da budu sto kvalitetniji, definitivno cu morati nekog da nadjem ko bi pisao pored mene, jer sam tesko da mogu sve sam da postignem. :)

Pa polako, nista ne moze preko noci, za pocetak meni se cini dobro, sad kako budes napredovao bice sve bolje...

Upravo pisem jedan pozitivan clanak o Americkom IT gigantu koji je danas objavio da prihvata Bitcoin,a u planu je i narednih dana intervju sa Majk Marfijem menadzerom Maxcoin-a,cisto da budete obavesteni. Ako imate neki predlog/sugestiju/primedbu oko stila pisanja i clanaka slobodno recite, bolje da prepravljam greske dok sam na pocetku. :)

Ti si i radio sajt i pises ove clanke? Ili samo prevodis?

Upravo pisem jedan pozitivan clanak o Americkom IT gigantu koji je danas objavio da prihvata Bitcoin,a u planu je i narednih dana intervju sa Majk Marfijem menadzerom Maxcoin-a,cisto da budete obavesteni. Ako imate neki predlog/sugestiju/primedbu oko stila pisanja i clanaka slobodno recite, bolje da prepravljam greske dok sam na pocetku. :)

zar nije flysukhoi manager maxcoina? :D

Nisi pratio, on je zaduzen za juznu evropu, majk mu je nadredjeni :)

Moracu znaci i sa Fly-om da odradim jedan intervju, ali o Darkcoin-u. :D

I meni se svidja prvi logo, samo napred, svaki pocetak je tezak

Za pocetak izgleda odlicno, sve pohvale!

Bilo bi dobro kada bi u skorije vreme uvrstio rubriku "povezani sajtovi", ili jednostavno "linkovi". Gde bi se nalazili poolovi, menjacnice, coinmarketcap, diff info, price/diff history charts itd... Cisto da bude sve na jednom mestu. :)

Za pocetak izgleda odlicno, sve pohvale!

Bilo bi dobro kada bi u skorije vreme uvrstio rubriku "povezani sajtovi", ili jednostavno "linkovi". Gde bi se nalazili poolovi, menjacnice, coinmarketcap, diff info, price/diff history charts itd... Cisto da bude sve na jednom mestu. :)
Hvala na pohvalama i sugestiji.

Uvrstio sam rubriku "Linkovi" i stavio neke najznacajnije. Ako mislite da trebam jos neke da dodam, slobodno predlozite.

predlog: stavi da te linkove otvara u novom tabu a ne kao popup, jer kome je popup blokiran, kao meni, nece mu izaci sajt :)
PS: odlican rad nema sta

predlog: stavi da te linkove otvara u novom tabu a ne kao popup, jer kome je popup blokiran, kao meni, nece mu izaci sajt :)
PS: odlican rad nema sta
Hmm nisam siguran kako ti otvara kao popup. Meni otvara u novom tabu i kad stavim _blank i kad stavim _tab...ali nije bitno sta meni otvara vec ljudima koji citaju. Tako da cu odsad da stavljam obicne linkove.
//promenjeno, sad otvara sve u jednom tabu.

Poslednja izmena:
moze i cryptobet365.com iz mog potpisa da se doda?

moze i cryptobet365.com iz mog potpisa da se doda?
Moze. Posalo sam ti pm.

Inace jedan info, sredjen je bug prilikom otvaranja slike kod oglasa, sad radi bez problema. Jos uvek pokusavam da sredim loading bug prilikom pretrage oglasa, nekad se pojavi nekad ne, trenutno resenje je par puta refresh stranice.

Dodat i clanak o Vericoin-u, a u pripremi je clanak o Dogecoin-u, tj odgovor Dogecoin deva na ono sto je Coblee predlozio. Cisto da budete obavesteni. :)

Odlican posao. Hocemo intervju sa Keiserom, da nam odgovori kad ce vec jednom pump. ;)

Odlican posao. Hocemo intervju sa Keiserom, da nam odgovori kad ce vec jednom pump. ;)
Da znas da ti nije losa ideja. To bi bila ekskluziva. Probacu nekako da dodjem do njega, ako nista zadovoljicemo se sa Stejsi ili Marfijem, oni su stalno aktivni na chatu i raspolozeni za razgovor. :)

Da znas da ti nije losa ideja. To bi bila ekskluziva. Probacu nekako da dodjem do njega, ako nista zadovoljicemo se sa Stejsi ili Marfijem, oni su stalno aktivni na chatu i raspolozeni za razgovor. :)

e jeste bas ce on nekome da kaze tacan datum pumpa :p sto se tice toga bice kad se najmanje nadamo (da li se neko jos uvek uopste i nada? lol :D :d )
PS: bilo bi dobro da nadjes nekog ko ce da ti pomogne u pisanu clanaka, ali ne bas svako, neko ko ima talenta za to posto ne mozes sam sve da postignes, a i bilo bi vise sadrzaja. neko ko bi to radio besplatno posto nije kao da pravis pare od ovoga trenutno :p

e jeste bas ce on nekome da kaze tacan datum pumpa :p sto se tice toga bice kad se najmanje nadamo (da li se neko jos uvek uopste i nada? lol :D :d )
PS: bilo bi dobro da nadjes nekog ko ce da ti pomogne u pisanu clanaka, ali ne bas svako, neko ko ima talenta za to posto ne mozes sam sve da postignes, a i bilo bi vise sadrzaja. neko ko bi to radio besplatno posto nije kao da pravis pare od ovoga trenutno :p
Ne za pump, nego cisto ovako vezano za novcic da ga pitamo, kakvi su planovi itd
Sto se tice clanaka aktivno trazim ko bi pripomogao ali niko nece za dz da radi. :D Dok ne krene neka zarada, moram sam da pisem, reklamiram, unapredjujem sajt itd itd. Ako si zainteresivan ti da pises pusti pm. :p

Za pump maxcoin-a evo ja ću da vam dam insajderesku info: biće 01.04.2015!

Sajt je veoma interesantan i ima dosta korisnih informacija, pogotovo za pocetnike. Samo tako nastavi kolega.

Nazad
Vrh Dno