Šta je novo?

Bison Glue Gun

klarica

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2008
Poena
309
Da li je pametno uzimati njihov pistolj za topljenje plastike, cena je oko 15e pa me zanima kakav je kvalitet u odnosu na recimo Bosch?

takodje , bison je svetski Numero Uno brend na polju lepaka/polimera . Kupuj.

Ma daj... ja sam kupio onaj Womax za 250 dindži i ništa mu ne fali. Ne znam od koliko W je taj Bison, al' par sekundi čekanja više da se zagreje plastika mi nije baš mnogo bitno da bih dao 15e za to malo go*ance.

Ako si amater to je OK, da si profesionalac znao bi zasto cenis Bison i Bosch...ne radi se samo o tome se se ona otopi vec kvalitet veze tjl. spoja zavisi od kriticne T tacke plastike. A da ne govorim o kvalitetu izrade i vremenu trajanja aparata. Ako uporedis one pijacne za 500 din sa ovim od 2000 din to je kao da poredis Ficu sa Mercedesom. Za ozbiljan rad nema sta tu da trazi taj Womax, imao sam njihove fenove za drvo, to je 0 u odnosu na Bosch. Sve reci su dalje suvisne...

Ma daj... ja sam kupio onaj Womax za 250 dindži i ništa mu ne fali. Ne znam od koliko W je taj Bison, al' par sekundi čekanja više da se zagreje plastika mi nije baš mnogo bitno da bih dao 15e za to malo go*ance.

Primljeno k znanju ;)

Poslednja izmena:
Nije tolko bitan pistolj, koliko je bitna paltika koju koristis u pistolju.
Tu je razlika nebo i zemlja. Za, to treba koristiti kvalitetnu plastiku.

Rekao bih da je podjednako bitno. Ako idemo tvojom logikom nije bitno lemilo vec samo tinol. Sto nije tacno, oba faktora su itekako bitna. Nije isto imas li Hakko, Ersa, Weller, Hisatomi, O&B, Denon i recimo Quick, Gordak, HQ i slicne kineske shit brandove.

Nije tolko bitan pistolj, koliko je bitna paltika koju koristis u pistolju.
Tu je razlika nebo i zemlja. Za, to treba koristiti kvalitetnu plastiku.

Poslednja izmena:
Jeste bitno i jedno i drugo ali samo ake ce profi da ga koristi. Za amaterske svrhe i najjeftiniji ce da zavrsi posao pa cak i onaj lepok sto ga dobije uz pistolj (ako ga dobije). Isto kao da ubedjujem nekoga da kupi makitinu busilicu umesto einhela. Jeste makita neuporedivo bolja ali sta ce mu ako ce da izbusi tri rupe za godinu dana.

Nazad
Vrh Dno