Šta je novo?

Biseri iz servisa

Evo danas novi pacijent me zove tu oko ručka kaže sklopio sam računar sam a ne baca sliku.
Moram da prepravim ovo za majicu i da odštampam

Prilozi

• Screenshot_2024-08-02-17-03-03-262_com.facebook.katana-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-02-17-03-03-262_com.facebook.katana-edit.jpg
    274.1 KB · Pregleda: 207
Evo još jedan od nekog stručnjaka, od 8 rupa matična ima samo 3 šrafa a ima ogroman CPU hladnjak i ogromnu RX 6900XT koja je podupreta sa nekim drvenim štapićem kao za ražnjić. Matična nema ni navojnice ispod svuda pa landara. I nešto neće da radi.
Baš čudno.
To ti je bambus štapić od kineza, za jelo. Vrlo korisni za DYI projekte. Lako se seku, ne pucaju, ultra su čvrsti, ne krive se, itd... :D

Pa vidim ja neka kungfu budževina 👊
Kad smo kod kungfu-a, evo jedno napajanje sa istom veštinom, Zeus 700W, novo, obratite pažnju šta piše koliko ampera ima na 12V granama:
1000007502.jpg

AMD FX 6300 i RX 470, pustio OCCT power test, nokaut iz mesta (ugasi se komp), amin 🤦‍♂️ 🪦⚰️✝️

Ah ta Zeus napajanja. Pre nekoliko godina sam poslao prijatelja da kupi neko napajanje do 500W da mu prepravim za sigurnosne kamere, Dam mu imena nekoliko modela a on donese Zeus. Prikačim samo na struju da proverim napone, nisam ga ni startovao kad ono bukvalno explodira.

Od tih Zeus napajanja, najbolja su ona od 500w. Za office računare ne prave problem. Ova od 600+ sto imaju beše šestopinac za GPU, tiha jeza.

Ispravka, ipak je bilo do graficke mada stoji da je Zeus slab u odnosu onoga sto pise.
Inace ta napajanja su mi se ok pokazala, ugradjujem ih u slabe racunare i za 2,5god nijedno nije stradalo, naravno adekvatno stavljeno za masinu, mahom 500 i 560W.
700W je u sklopljenoj konfiguraciji, ne secam se koja bese graficka, radi isto ok.

Meni je jedna "eksplozija" bila dovoljna da ih zaobilazim kao i druga "Dž" napajanja. jednostavno ne isplati se reskir za koji dinar. U naj manju ruku nemaju dobru zaštitu a mogu da pregore ceo system. neki delovi mogu i da ne rade ali bez napajanja baš ništa.

Nazad
Vrh Dno