Šta je novo?

Biostar TP45 HP+E8400 na box-u 4500mhz

va_milos

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
349
motheboard: Biostar TP45 HP max fsb 526 za sada.;)
Cpu: e8400
mem. geil evo one6400(800mhz)

Da napomenem da mi je kao ogranicavajuci faktor bila memorija i da nisam mogao veci fsb ploce/cpu da izvucem od ovog sa slike.

FSB 520 i SPi

FSB 526 valid

Max overclock na koji sam smeo da idem sa box kulerom
@4500mhz ~1.5v

4500or7.jpg

validacija @4500mhz
http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=415617

Da samo napomenem da nije kraj procesoru i ploci, ali sam samo ovoliko uspeo da izguram za box kuler.

Poslednja izmena:
lepo nema shta ploca je pokaza jos jednom da je zlo :)
a ubo si dobar primerak CPU-a ;)

Do koliko su ti se kretale temperature cpu-a na 4.5GHz?

Poslednja izmena:
Temperature su bile oko 55-60 idle(dok je radio Spi isao je i do 80c). Zato nisam radio SPI na 32m, vec samo na 1M.Ploca moze jos, kao i cpu(uz neko malo bolje hladjenje) ali eto nazalost ne raspolazem sa nekom brzom memorijom, da bi video ko sta i koliko moze jos. Kasnije sam izgurao fsb sa ovom plocom na 538, ali eto kao sto sam rekao, nazalost nemam memoriju koja ce da mi dozvoli vise, jer je ocigledno ona ta koja koci sve to.
Nije mi jasno samo kako sam ja isterao na amd platformi sa ovom memorijom 1140mhz, a sad ne mogu.

Inace sam sa plocicom odusevljen! Ja sam je platio 7600din i mislim da je bolja kupovina od asus P5q pro.

Inace cpu nije moj, vec drugara(koji drzi sve na def).

Inace je u mojoj mahini e5200 ;)

a gde si je platio toliko ,moze i na pp

Evo jos jedne slicice, koja je bila uslikana jos pre 3dna, ali ja nisam imao vremena da je postavim :)
Dakle, zvanicno sam postigao fsb 542 i dalje memorija ne moze.
Cpu-u i memoraja vraceni drugaru, jer mu stigla plocica(MSI P45 Platinum).
Sudeci po testovima i review-vima koje sam danas nasao na netu, ovaj biostar se nosi i sa vecim fsb-om od 600 olako.

Prilozi

• 533 fsb.JPG
    533 fsb.JPG
    251.9 KB · Pregleda: 136
Bravo za rezultate :smash:.

Sudeci po testovima i review-vima koje sam danas nasao na netu, ovaj biostar se nosi i sa vecim fsb-om od 600 olako.
Ovaj biostar ide debelo preko 600 fsb bez ikakvih problema ;), ali je dosta spor :S:.

:wave:

Nazad
Vrh Dno