Šta je novo?

Biostar TA790GX A2+ ploca

Flamingos_88

Slavan
Učlanjen(a)
21.02.2009
Poena
319
Sta mislite o ovoj ploci posto sam je porucio za 7000din? Konkretno me zanima da li sam pogresio sto sam uzeo nju,posto planiram da na nju ubacim amd athlon 64 X2 7750be,2x1gb geil black dragon memorije na 1066mhz,i kasnije grafu,posto cu se neko vreme sluziti njenom intergrisanom hd3300..dali neko zna negde neki detaljan rewie ove ploce?

Takodje koliko bih po vasem misljenju mogao da trazim za konfu iz profila?

hvala unapred,s postovanjem,Dusan

Sta mislite o ovoj ploci posto sam je porucio za 7000din? Konkretno me zanima da li sam pogresio sto sam uzeo nju,posto planiram da na nju ubacim amd athlon 64 X2 7750be,2x1gb geil black dragon memorije na 1066mhz,i kasnije grafu,posto cu se neko vreme sluziti njenom intergrisanom hd3300..dali neko zna negde neki detaljan rewie ove ploce?

Takodje koliko bih po vasem misljenju mogao da trazim za konfu iz profila?

hvala unapred,s postovanjem,Dusan

nisi pogresio,dobra je to ploca po solidnoj ceni i sasvim super ce da radi sa ostatkom komponenti koje si naveo,a sto se tice konfe iz profila,moci ces da je prodas za neku dobru pci-e graficku pa je ubodi u novu plocu i uzivaj:D

a evo ti i rew...http://www.trustedreviews.com/motherboards/review/2008/09/04/Biostar-TA790GX-A2-/p1

Poslednja izmena:
Vrh Dno