Šta je novo?

biostar TA 770+

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

ana

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2003
Poena
609
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
KAKO FLESOVATI GORE NAVEDENU PLOCU

Najlakše je direktno iz biosa, pomoću flopija, mislim da može i sa USB stika, ali to nisam probao. Ono što ti nikako ne preporučujem je da koristiš biostarov program za flash iz Win-a, probao sam jednom i nikad više.

Edit: Caps Lock nije neophodan.

Poslednja izmena:

Ima na instalacionom disku ploce bios flash utility,pomocu toga.Ako ti treba najsveziji bios,odes na biostar china ili rebels haven i download.Takodje mozes sa rebels havena preuzeti najsveziju verziju bios flash utility-a.

@Zooo,vec nekoliko puta sam vec iz win-a to radio i nijedan problem nisam imao.sta se tebi desilo?

Poslednja izmena:
Imao sam doticnu plocu,flesovao sam je sto iz wina,sto sa butabilnog usb flasha,nikad nisam imao problema.Znaci sam odluci koju metodu ces koristiti(ja i dalje najvise volim onu sa USB flasha,imam i floppy ali su diskete sada veoma nepouzdane,a win moze i da blokira prilikom flesa biosa,sta ga znash...).

a ima i podforum Maticne ploce :)

Ono što ti nikako ne preporučujem je da koristiš biostarov program za flash iz Win-a, probao sam jednom i nikad više.

Ja bih preporuchio bash obrnuto. Kad sam imao Biostar plochu uvek ( 7-8 puta ) sam flashovao iz wina i samo jednom sam je bio problema ali greshka je bila moja zato shto nisam vratio bios na default pre flashovanja i plocha se zaglupila... malo cimanja i uspeo sam da ozivim plochu. Dva ili tri puta sam chak i flashovao bios sa druge biostareve ploche ( sa istim chipsetom ) nek dobijem izbor za AHCI mod u biosu i nek mogu da instaliram hackintosh... Veca je verovatnoca da se floppy zaglupi prilikom flashovanja nego HDD... A i jednostavnije je flashovati iz wina...

:wave:

Ova tema je (kao i bar 20 drugih) pokrenuta od strane user-a "ana" samo radi nabijanja postova. Rečeno je šta je trebalo. Closed.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno