Šta je novo?

Biostar 6800 XE

Milos J.

Čuven
Učlanjen(a)
08.04.2002
Poena
619
Ljudi, pomozite, molim vas. Da li je iko ikada probao ovu karticu ili video neki test? Jedino sam na gamespot forumu nasao temu o ovoj karti, i to o problemu s njom. Neko je na toj temi napisao da je blizu 6800le/xt, ali nesto slabija. Jedna domaca firma je prodaje po ceni od 3700 din, koliko otprilike kosta i 9600pro (obe imaju 256MB i 128bit magistralu). Sta mislite o ovoj kupovini, cenim da je 6800xe bolja od 9600pro? Kartica je za komsiju kome se deca zale da ne mogu da pokrenu neke igre, pa hoce jos memorije i graficku. Ploca je Asus p4s533-mx, ddr/sdr hibrid, sis integrusa ali ima agp4X, znaci bas staro. Zbog toga mislim da se ne isplati uzeti nesto jace. Samo novo dolazi u obzir, nece covek polovno, a ja ne bih da preuzimam odgovornost. Unapred hvala.

eeeee vidis da komsija & deca & kompanija "znaju" sta oce - LOL. mozda bas i nemaju da se prostru do novog kompa. mada im objasni DA BI TREBALO. ako ne onda nek nadju nesto od onoga.

Ma to je oduvek bilo, "znaju" da hoce da igraju neke igre, da ne daju mnogo para i da ne bude polovno, naravno... Hvala svima na odgovorima, svakako sam mislio da im kazem da umesto da daju 100e za graf&mem, mogu da daju nekih 200-300 za 5 puta jaci komp, koji ce posle moci jeftinije da upgrade-uju. Sto kaze peja, taj SIS je uvek imao sjajne cipsete koji se sa svim slazu...

Nazad
Vrh Dno