Šta je novo?

BIOS za MSI StarForce 817 .POMAGAJTE!

• Začetnik teme Začetnik teme GoranM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

GoranM

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
945
Imam GF2 MX MSI StarForce 817, instalirao sam driver za karticu, ali sam pored drivera dobio i BIOS 3.11.00.04.00 , a bio je 3.11.01 ili 3.11.02, nisam siguran. Ovaj novi BIOS pravi mi probleme sa nekim teksturama, problem je definitivno u Biosu, ali ne znam kako da vratim stari koji je ocigledno bio noviji. Na sajtu MSI-a nema nista u vezi ovoga ili ja ne uspevam da pronadjem.
POMAGAJTE!!, nasao sam genericki NVidia BIOS za GF2 MX kartice 3.11.01.30.00 .
Da li da ga stavim, pise upozorenje da ne odgovarajuci moze sje.... karticu.

Ne zezaj se sa BIOS-om graficke. Taj genericki nemoj da stavljas osim ako nisi siguran da odgovara (moraces da proveris opet na sajtu proizvodjaca).
Inace kod flash-ovanja BIOS-a pravi se rezervna kopija starog BIOS-a (koliko se ja secam), mada to verovatno zavisi od dump-era i FLash-era koji se koriste.

Proveri da slucajno nemas negde snimljenu kopiju starog BIOS-a kojiu, mozda, nisi video

Ako to ne pomogne probaj da nadjes BIOS na MSI-jevom sajtu ili od nekog "kolege".

Pozdrav...

Probaj da odes na MSI sajt, skines njihov Live Update softver, pomoli se i pocni!
Trebalo bi da Live Update sam skine bios sa sajta, i flesuje karticu. I da te odmah upozorim, softver ne radi na XP-u.

Ajde sada aplauz za FACU...!!! Tri puta ura!

Ko ima originalni bios ba za SF 817??? Jaaaa! Ko ce da ga posalje Goranu na Mail - ?

Ja!
Samo ako kaze da hoce 🙂

Pozdrav!

byMaX je napisao(la):

Ko ima originalni bios ba za SF 817??? Jaaaa! Ko ce da ga posalje Goranu na Mail - ?

Ja!
Samo ako kaze da hoce 🙂

Pozdrav!

Tap, tap, tap Ura ura ura (pa opet) tap tap tap 😀 :wave;

Filipenko, you're back , how sweet...

Oh, boze... pa ovo je BM forum...

Wrong window!

Sorry.... 🙂

byMaX je napisao(la):

Ja!
Samo ako kaze da hoce 🙂

Pozdrav!

E ajd salji BIOS na [email protected]

HVALA!HVALA!

A HA HA HA HA!!! Kada se samo ovoga setim, kakva su to vremena bila. Secam se ovoga kao juce, mali "zeleni" majmun, kliknuo u MSI software-u update i to na sve, a on lepo, Drajvere, pa BIOS!
E da nije bilo MAXE, svega bi bilo 😀

P.S. Jel zna neko gde ja ByMax? Nesto ga nema ili bar ja ne primecujem.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno