Šta je novo?

Bios za Gainward 3850 DDR3

tickor

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2008
Poena
309
Molio bih da ovde postavi ako ima modifikovan bios za graficku gore navedenu.
Interesuje me jos da li se moze graficka flesovati sa RBe 1.17 editorom.

Govorim ti iz iskustva ako ne znas tacno, ali tacno sta radis onda nemoj da se zezas sa biosom graficke , bios mora da bude za tacnu reviziju graficke tacnog proizvodjaca , ukoliko uflesujes pogresan bios ugasio si ga, zakljucaces kartu i onda ti je potrebna matora PCI graficka da bi mogao da je vratis u zivot, ako bas hoces to da radis onda se barem prvo osiguraj za PCI kartu pozz...

Hvala puno na savetu.
Vec sam napravio ****** ali sam se nekako iscupao.
Sacuvao sam original bios u uspeo sam ga vratiti.

Imaš na tech powerup bios database po probaj da nađeš šta ti odgovara pre svega potraži koja meme je korištena na tvojoj karti pa traži identičnu sa 3870 sa 512 ddr3 plus fleš iz windowsa je jako rizičan napravi butabilan usb pa nabavi alat za fleš iz biosa mislim da je na 3dguru pa se onda igraj .

Molio bih da ovde postavi ako ima modifikovan bios za graficku gore navedenu.
Interesuje me jos da li se moze graficka flesovati sa RBe 1.17 editorom.

Модификован BIOS... А са којом конкретно модификацијом?

Боље ти је да модификујеш оригинални BIOS па да га "вратиш" у картицу него да експериментишеш са другим BIOS-има ако баш ниси сигуран да је за твоју карту...

Treba mi samo da vidim sta je neko radio i da "deo" izmena primenim kod sebe.

moj savet je nemoj da flashujes bios vga iz windowsa bolje skini atiflash3.6 i iz dosa to uradi a lepo ti covek kaze edituj tvoj originalni bios ali prvo napravi back up originalnog biosa a ako te bas interesuje neki modifikovan bios probaj da nadjes na "techPowerUp! :: Video Bios Collection" ili http://www.mvktech.net/ trebalo bi da imaju

a sto se tice flashovanja iz windowsa ja sam na nekoliko kartica tako sjebao bios ili je to bio problem sto sam to radio sa plocom koja podrzava 3 grafike i sa plocom koja podrzava 2 grafike

3-Way SLI i SLi

bolje to uradi sa nekom plocom koja podrzava samo 1 vga

pozz

Nazad
Vrh Dno