Šta je novo?

Bios za Abit KT7E

pikac

Čuven
Učlanjen(a)
27.08.2000
Poena
609
Da li neko ima napisano ili objasnjeno kako da se najbolje sredi bios za ovu plocu !
ja sam sredio max ali me interesuje kako je neko drugi to namestio!

pikac je napisao(la):
Da li neko ima napisano ili objasnjeno kako da se najbolje sredi bios za ovu plocu !

Ja nisam dirao originalni bios i nemam nekih zamerki na rad ploce. Ali bi me ipak interesovala iskustva ljudi koji su update-ovali, i razlike u odnosu na original.

pikac je napisao(la):

Navedi sta te konkretno zanima, ako bi isli stavku po stavku iz biosa onda bi ovde ispisali citave novine. ;)

Re: Re: Bios za Abit KT7E

notax je napisao(la):
Ja nisam dirao originalni bios i nemam nekih zamerki na rad ploce. Ali bi me ipak interesovala iskustva ljudi koji su update-ovali, i razlike u odnosu na original.
I ja sam koristio originalni, a jedina razlika kada ga uporedim sa ovom novom verzijom 64 ili 4A je sto mi ACPI vise ne izbacuje critical alert u event log-u u XP-u.

Mozes da koristis BIOS od KT7A do rev. 1.3 bez problema.

Re: Re: Bios za Abit KT7E

notax je napisao(la):

Originalni BIOS je promenljiva kategorija. Na starijim plocama je bio ZT, na novijim 3R...

Re: Re: Re: Bios za Abit KT7E

Paradigma je napisao(la):
Originalni BIOS je promenljiva kategorija. Na starijim plocama je bio ZT, na novijim 3R...

a pre ZT-a bio je neki ocajni koji je blokirao tokom inicijalizacije BIOS-a.
meni su podjednako dobri i ZT i 3R, mada je sa ovim drugim nekako brži boot

Vrh Dno