Ajde ovako da ispričam moje slučajeve kada u firmi naiđem na HP Vectra računare iz 2002. godine sa 256 MEGABAJTA SDRAM memorije... Da li se iko seća toga ili EDO RAMa??
Nijedan od tih računara ne razaznaje fleševe kao dodatne stvari, već mora da se uđe u BIOS i gde se namešta koji je primarni HDD (svaki BIOS je različit po tom pitanju) namestiti da fleš bude primarni HDD. Prilikom sledećeg pokretanja instalacija Win XP kreće i sve se odvija najnormalnije, pa i u onom trenutku kad dođe do toga na koji disk instalirati sistem onaj disk na koji treba da se instalira je krajnje normalno vidljiv. Naravno, imam sve potrebne drajvere na raznoraznim bekapima, tako da sa instalacijom WinXP nisam nikada imao problem.
Onako, usput, ne bih da te uplašim, ovaj plavi ekran što sam prekopirao može da znači da ti je crkao HDD, USB fleš ili RAM memrija. Nikada se ne pojavljuje kada je softberski problem u pitanju. Bar ja za 20+ godina nisam naišao na takav slučaj, ali ne mora da znači, čovek se uči dok je živ.