Šta je novo?

Bios Epox 8npa7i

Nenad22

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
715
Moja oprema  
Laptop
Macbook Pro 13" M1
Mobilni telefon
iPhone 13 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Mozete li mi reci koja je najbolja verzija biosa za ovu plocu,probao sam poslednju verziju sa epox sajta i nisam mogao da izvucem 300Mhz za HT,pa sam stavio neki nasumice,ali imam nekih sitnih problema.Ko je probao vise biosa i video koji je najbolji neka okaci ili da link,hvala unapred

Evo ja sam flesovao pomocu magic bios-a moju 8npa7i i dobio sam na oc-u. Ranije mi nije hteo da udje u windows sa +0.1v podizanjem napona na 315MHz HTT (2.52GHz CPU) a sada radi u windows-u cak i na 2.56GHz-a (HTT 320) sa istim naponom. Doduse PES6 je puko pa sam vratio na HTT 315. Dva sata sam se igrao nista nije pucalo.
Ne znam sta da ti kazem. Meni je pre ovog bios-a najbolji bio onaj od 1. juna 2006. , mislim da je to i pretposlednji. Ovi pre tog brljaju i nemaju dobre delioce za memoriju i sl.
Nemoj mnogo da brines. Ako ti radi stabilno na 2.4GHz-a ispunio si normu. Budi srecan sto ti je ploca mnogo tisa od DFI infinity.
Evo ti ovaj od juna 2006. Magic Bios ga je backup-ovao pre fleshovanja ovim novim.
Probaj da ga otpakujes u C: i startuj magic bios da bi on sam proverio da li to odgovarajuci bios i da bi fleshovao. Mislim da bi tako trebalo da ga prepozna, ali nisam siguran.
Ah da...Ja ne snosim bilo kakvu odgovornost za eventualno neuspelo fleshovanje :D

P.S. Sada sam video da si ti skidao bios sa sajta. Postoji mogucnost da nisi skinuo POSLEDNJI, to je od 25.12.2006. On je izgleda dostupan samo preko Magic Bios utility-a koji mozes insalirati sa instalacionog diska za plocu.

Prilozi

• ORIGINAL_06-01-2006.rar
    267.2 KB · Pregleda: 32
Poslednja izmena:
Vazi probacu ovaj sto si stavio i taj novi preko magic biosa-a.Verovatno na sajtu nisu isti kao preko magic biosa.Stabilan je na 2.4 i sa ovim sto sada imam ali imam neke druge problemcice,hvala,pozdrav

Ja bih ti preporucio da prvo probas da instaliras najnoviji pomocu magic bios-a. Ja evo furam stabilno sa +0.1v za cpu na 2.5GHz-a i 235MHz-a memorija (313MHz HTT, 150MHz nominalna brzina memorije u bios-u-sto bi rekli delilac). To mi je idealan odnos brzine cpu-a i memorije, i to nisam mogao da postignem sa ovim prethodnim.
Pozdrav.

Ja bih ti preporucio da prvo probas da instaliras najnoviji pomocu magic bios-a. Ja evo furam stabilno sa +0.1v za cpu na 2.5GHz-a i 235MHz-a memorija (313MHz HTT, 150MHz nominalna brzina memorije u bios-u-sto bi rekli delilac). To mi je idealan odnos brzine cpu-a i memorije, i to nisam mogao da postignem sa ovim prethodnim.
Pozdrav.

Uh,evo probao sam najnoviji preko magic flasha i to je onaj isti sa sajta.Procesor nece na 300HT,dok sa ranijima je radio lako i preko toga,nemam pojma zasto.Uspeo sam sa tim 295 najvise na max naponu tako da ne vredi,sada cu staviti onaj od juna verovatno ce biti dobar.

Evo snimio sam taj bios sto si okacio,cini mi se da je skroz dobar,radi na ovim setovanjima iz potpisa,necu vise da isprobavam,to je to izgleda.Samo mi nije jasno sto nece kod mene najnoviji da radi kako treba.

Nazad
Vrh Dno