Šta je novo?

Bionic Commando Rearmed

Jovyland

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
27.12.2006
Poena
595
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600
Matična ploča
MS B350M Mortar Arctic
RAM
16GB DDR4 HyperX 3200Mhz
GPU
XFX Qick RX 6700XT
Storage
1 TB SSDa + 3TB HDDa
Zvuk
WiiM Amp Pro + Mission LX-2
PSU
Seasonic MII EVO 520W
Monitor
DELL G2724D
Laptop
HP Pavilion Aero 13
Mobilni telefon
Pixel 9a
Pametni uređaji
Meta Quest 3S
Steam
jovyland
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ko voli ovaj tip igre shvatice da je ovo pravo malo remek delo u svakom pogledu, kao i fantastican remake klasika iz 1988.:Klanjanje
Samo odgledajte trailer i sve ce vam biti jasno.

BionicCommandoRA_header.jpg

Bionic Commando Rearmed is an enhanced remake of the 1988 Nintendo Entertainment System version of Bionic Commando, developed by GRIN for the Xbox Live Arcade, PlayStation Network, and Windows. The game was released August 13th for Xbox Live Arcade and August 14th on PlayStation Network.Contents

Description

Bionic Commando Rearmed is an update / homage to the classic 8-bit NES game. Originally scheduled for release in May 2008, the game was delayed until August. Developed by GRIN in cooperation with Capcom, the game will feature updated graphics, new areas, additional features and online leaderboards. Capcom has revealed that former Capcom employees who worked on the original NES version will serve as consultants for the new release. In keeping with the American release of the original Bionic Commando, the references to the Nazi party which were prevalent in the original Japanese title will not be featured in Rearmed. Instead, the inadvertent humor resulting from the censorship will be accentuated by purposefully over-the-top voice-acting.

Development history

On February 19, 2008 the official Bionic Commando website ran a poll asking gamers to decide between two possible pricepoints for Rearmed - ten or fifteen dollars. Producer Ben Judd stated, "Personally, since the goal is to make this game for the fans and to get the world to see what makes Bionic Commando so special, I want to sell it for about US$10." However, more senior Capcom employees believe that the game has enough features and polish to sell well enough at $15 to warrant that price. Final pricing was settled on $10 (800 Microsoft Points) for the Xbox Live Arcade and PlayStation Network versions, and $15 for the Windows version.

The PSN version will also support Remote Play on PSP. There will be trophy support in a future patch

Review scores

Publication Score

VideoGamer - 9/10
1UP.com - A
Eurogamer - 8/10
IGN - 9.4/10

Bionic Commando Rearmed has been generally well received by game critics. In their review, IGN described the game as "the best downloadable game to date on XBLA and PSN". They also say that it is still the same basic game as the original but in some areas the developers have taken inspiration from the NES title but have done something new as well. The game's graphics were described as "gorgeous" and its AI as the best seen in a side-scrolling game. A criticism was made of the control system in that the directional pad on the controller "is not always the friendliest thing" and that the arm does not always go in the direction you'd expect or on occasion, does not work at all.

Bionic Commando Rearmed (The Soundtrack)

Bionic Commando Rearmed - The Soundtrack is the soundtrack of video game music from Bionic Commando Rearmed. It was released on May 27, 2008 by Sumthing Else Music Works. The music was composed by Simon Viklund.

Published by: Capcom
Developed by: GRIN
Genre: Platformer
Number of Players: 1-4
Release Date: August 14, 2008
MSRP: $15.00
Also Available On: Xbox 360, PlayStation 3

Homepage
Video Feed
Bionic Commando Rearmed - Launch Trailer

Shotovi:
bionic-commando-2d-20080117063608668.jpg

bionic-commando-rearmed-20080313001541040.jpg

bionic-commando-rearmed-20080313001550837.jpg

bionic-commando-rearmed-20080313001538353.jpg

bionic-commando-rearmed-20080313001536009.jpg

bionic-commando-2d-20080117063622106.jpg

bionic-commando-2d-20080117063627418.jpg

bionic-commando-2d-20080117063610340.jpg

Cekaj malo zar nije bila prica da ce da izadje na pc ali nece biti ovako 2d nego malo bolje mislim modernije.Meni ne smeta 2d kul je ^^

Cekaj malo zar nije bila prica da ce da izadje na pc ali nece biti ovako 2d nego malo bolje mislim modernije.Meni ne smeta 2d kul je ^^

Odgledaj ovaj trailer i bice ti sve jasno. Rearmed je remake originala, dok igra pod nazivom Bionic Commando (koja izlazi u Q1 2009) je nesto sasvim drugo.

LINK

Poslednja izmena:
Ja sam ovaj i cekao, ona FPS me ni ne interesuje, nekako mi je "out of place" kao recimo super mario FPS isl.

ovo deluje fantastichno pogotovo multi i coop 🙂 yay vraca u stare dane automata 😛

Probao sam demo upravo. Bah, očekivao sam više. Našminkana matora igra, pucaj, pusti kanap da ideš gore... Eventualno uhakuj komp pomoću kuglice koju treba doterati do zelenog kvadrata i to je to. Bar početak. Mada ne vidim da bi kasnije mogla nešto više doneti. Doduše za neku "brzu zabavu" može da posluži.

pa sta vise ocekivati od jedne platforme?

Probao sam demo upravo. Bah, očekivao sam više. Našminkana matora igra, pucaj, pusti kanap da ideš gore... Eventualno uhakuj komp pomoću kuglice koju treba doterati do zelenog kvadrata i to je to. Bar početak. Mada ne vidim da bi kasnije mogla nešto više doneti. Doduše za neku "brzu zabavu" može da posluži.

Jel moze link za dl demoa?

Jel moze link za dl demoa?

Uff, stvarno se izvinjavam. Zaboravio sam skroz da napišem da sam demo probao na PS3. Ima ga na PS Storeu, 373mb i može da se otključa full verzija za 10 eura. Tako da bi trebalo da je to veličina i za full.

Verovatno ću ga igrati na PC-u ali ovamo se pojavio demo pa reko da isprobam.

Igram tu igricu ternutno, i mogu reci da je fenomenalna. Mnogi se zale da je na istu foru kao i pre, ali meni se to bas svidja. Znaci totalno je u fazonu starih dobrih igrica koje smo tako voleli da igramo pocetkom 90tih, na onim starim konzolama. Svidja mi se bukvalno su ostavili cak i muziku iz tog vremena, sa onih jeftinih sintizajsera hahaa, GENIALNO!

Ovo je prava zaraza.Malo je teska dok se ne naviknes a posle je stvarno super.Velika preporuka.

I mali off topic,neko od moderatora je za ozbiljnu psihoanalizu.Ja napisao igrica je baro a on meni warn.BARO se kaze za nesto sto je dobro,mocno,zanimljivo, uglavnom pozitivno.

Ovo je prava zaraza.Malo je teska dok se ne naviknes a posle je stvarno super.Velika preporuka.

I mali off topic,neko od moderatora je za ozbiljnu psihoanalizu.Ja napisao igrica je baro a on meni warn.BARO se kaze za nesto sto je dobro,mocno,zanimljivo, uglavnom pozitivno.

Da nisi mozda popio warn zbog ovog posta?

Poslednja izmena:
Najradosnija igra za mene u poslednjih "ihahaj", nisam igrao original ali ovo me podseca na Teeworlds, zbog kuke.

ahahaha ovo je vrhunac na bechmarku .... warn zbog koriscenja "baro" :d

mada razumem do nekle jer niko van okoline shapca nema predstavu sta to znaci 🙂 ali opet war, bolje nego ban

zamisli da si upotrebio "charo" verovatno bi organizovali spaljivanje na lomachi jer se bavish vesticharenjem 😉

ahahaha ovo je vrhunac na bechmarku .... warn zbog koriscenja "baro" :d

mada razumem do nekle jer niko van okoline shapca nema predstavu sta to znaci 🙂 ali opet war, bolje nego ban

zamisli da si upotrebio "charo" verovatno bi organizovali spaljivanje na lomachi jer se bavish vesticharenjem 😉

Ne vredi moraju se svi Sapcani sa foruma skupiti da naprave enciklopediju reci i izraza pa da se to sve lepo zapakuje u jednu sticky temu.😀

nego bre, ja opet ne mogu da instaliram physx drajver na vistu 🙁 ni najnovije od nvidie niti one koje je ageia radila... wtf ?

prodjem license agreement i onda stalno

Fatal Error: Installation ended prematurely because of an error :|

probao 8.08.18, 8.06.12, i 8.04.25 i nece pa nece... pogasio sam antiviruse i cudesa i jok nece da mrdne...

Poslednja izmena:
Jel najnoviji NVidia drajveri za 280 u sebi imaju PhysX? Pretpostavljam da samo treba instalirati drajver i nista vise, ili gresim?:trust:

^no prob, samo da ti napomenem da MORAS da imas dot net 2.0 inace ce instalacije da ti prskavaju svaki cas...Apdejtuj vistu obavezno, zbog kompatibilnosti...

Obozavam platforme, probacu ovo sigurno. Je l' postoji jos neka moderna platforma tipa "Duke Nukem: Manhattan Project"?

Po meni igra je klasicna glupost ima brdo zanimljivijih platforama na emulatoru sega mega i Snes Duke nukem 3d Manhattan Project je mnogo bolja igra ovo mi deluje kao da je odradjeno u slobodno vreme dok su radili na Bionic Commando.

^no prob, samo da ti napomenem da MORAS da imas dot net 2.0 inace ce instalacije da ti prskavaju svaki cas...Apdejtuj vistu obavezno, zbog kompatibilnosti...

updejtovana vista u svakom momentu, i nije radilo dok nisam odradio gorepomenutu foru 🙂

Evo da iznesem svoje utiske:
instalirao, sve podesio na max, igrao malo, smorio se, i kraj. Osećaj praznine je prisutan. Onda sam lepo skinuo sa neta Duke Nukem - Manhattan Project (koju sam btw igrao čim se pojavila, ali mi se nije svidela tada), i koju sa zadovoljstvom sada igram. Naravno, ovo se igra preko džojpeda. Možda mi se Duke Nukem - Manhattan Project nije dopao kada se pojavio jer ga nisam probao preko džojpeda u to vreme, ali sada mi je super.
PS
naravno, imam XP a ne glupu "u usta ga vista bejbe:smoke::smoke:"

Poslednja izmena:
Identična situacija. Instalirao, probao pola sata i deinstalirao. Duke Nukem Manhattan mi je ostao u mnogo boljem sećanju. Inače sam ljubitelj platformskih igara i mislim da su nepravedno zapostavljenje.

Poslednja izmena:
Idetična situacija. Instalirao, probao pola sata i deinstalirao. Duke Nukem Manhattan mi je ostao u mnogo boljem sećanju. Inače sam ljubitelj platformskih igara i mislim da su nepravedno zapostavljenje.

Naravno da jesu zapostavljene. Nema vise nista nalik na Prehistoric 1 i 2, The lost Vikings, Abe oddysee i exodus. Znaci, nema krvi ispod stola, nema igre.
Kome su takve igre interesantne, osim tebi, meni i jos 10K igraca?

Nazad
Vrh Dno