Šta je novo?

Bing Maps

operic

Čuven
Učlanjen(a)
04.07.2004
Poena
620
nisam nasao slicnu temu (osim one o google earthu)...

pre neki dan sam slucajno saznao za bing mape i za ovaj njihov detaljan prikaz grada. mape su relativno sveze (ova donja slika je od pre otprilike godinu dana), svaka lokacija moze da se pogleda iz 4 ugla (klikom na strelice levo od + i -), za sada izgleda da je uradjen samo bg...
po mom misljenju mnogo bolje od google earth (maps) :)

Auuuu, pa slike ne da su kvalitetnije, nego nebo i zemlja u odnosu na google... :)

Stvarno sjajno izgleda. Onaj poslednji zum me podsetio na zoom Meseca na G Maps - slican wow efekat.
Delovi grada jos uvek ne postoje ali je svakako bitno bolje od G Maps.

Ovo je fenomenalno... Na google maps mi se čini da sa svaki novi snimak Beograda bude sve lošiji... ovo je zaista odlično.
Hvala za temu... da je nisam video ne bi mi ni palo na pamet da pogledam bing maps.

:wave:

Zanimljivo. Google ima tako nesto vec dosta dugo (naravno ne za srbiju) google building maker, a i cinimi se da je bolja rezolucija od tih slika i vise uglova ima.

Qgt78.jpg

Kakav crni grad, svako selo ima detaljno iz 4 ugla :) Neverovatno :) Nekada malo baguje nivo zuma pa je potrebno ruchno skrolovati

Prijatno se iznenadih. Stvarno sjajno izgleda.

ju...uzas za novi sad...

gore nego google...

bingpb.jpg

wtf?

ne moze cistije od ovoga ;(

sad cu da vidim BG

edit: u BG-u isto ide kao i u Novom Sadu, samo sto u BG-u posle odredjenog zoom levela prebaci na neke druge fotke...
i slike iz NS-a su stare bar 2 godine... (zato sto vidim da fale neke ulice i zgrade)

Poslednja izmena:
Kakav shok :zgran:
Za potpun dozivljaj preporucujem zum na standardan nacin, a onda ukljucivalje "show angeled view"... BAM :smoke:

***, znao sam za bing maps ranije ali me je ovo sad potpuno oduvalo..

^ shok je i losija rezolucija novog sada nego na google maps xD

Surcin se vidi kao na dlanu ... Stvarno fenomenalno - cini mi se kao da je BirdEye snimak od pre dve godine otprilike, sudeci po izgledu dvorista ...

bas su super mape ali samo za Bg, npr hteo sam da vidim nesto u Prijepolju, ima naziv sve ali ono cak nije ni ucrtano tamo, kao da ne psotoji... :)

ma kakvo prijepolje... ne postoji ni novi sad, ni sofija, ni budimpesta... :)

da li vam radi detaljan prikaz?
kod mene nesto nece...

kod mene to nista ne radi

zoom je isti ako ne i gori nego na gmaps, nemam nikakav angled prikaz, a kamoli onakve slike...

Probao u Chrome-u, i iE. Ma kolko mi ovo poslednje bilo mrsko.

Takođe ne radi. Jednostavno, poslednji deo gde treba da se pojavi ''bird view'' prikaz se ne učitava.

[Opera Next] Isprobao sam BV kod glavne zeleznicke, radi normalno. Probajte prvo da prebacite na "areal" pa tek onda ponovo na BV.

Vrh Dno