Šta je novo?

BIN file za mobilne

Don50

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
609
Interesuje me u kojem programu mogu da otvorim BIN file za mobilni telefon (siemens c35i)?
Takoje, me interesuje u kojem programu je uradjen operativni sistem u mobilnim telefonima i uopste o svim failovima u telefonu?

Shale te je pogresno razumeo. Tebi treba program koji cita Siemens -ov flash file u *.bin formatu.
To mozes uraditi pomocu Swup -a, WinSwup -a ili Martech software -a.
Sve to mozes naci i jos mnogo toga na strani:
http://www.terra.es/personal4/nkmont/foro.htm

Pozdrav!!!

Ne SHALE je upravu. Ja imam bin file. I hteo bih da ga ocitam u nekom programu i tamo ako je moguce da ga prepravim.
U pitanju je hrvatski za siemens c35i ali ima dosta lose prevedenih komandi. Prevod je kombinacija englesko-slovenacki- hrvatski jezik. Pa bi ja to sve lepo prebacio na srpski.

Don50 je napisao(la):
Ne SHALE je upravu. Ja imam bin file. I hteo bih da ga ocitam u nekom programu i tamo ako je moguce da ga prepravim.
U pitanju je hrvatski za siemens c35i ali ima dosta lose prevedenih komandi. Prevod je kombinacija englesko-slovenacki- hrvatski jezik. Pa bi ja to sve lepo prebacio na srpski.

Ako pricas o bin fajlu za mobilne tesko da ces uspeti sa IsoBuster -om to da procitas. Koliko ja znam taj program sluzi za citanje Iso fajlova koje pise Nero. Ako sam pogresio ispravi me. U svakom slucaju javi sta si uradio.
Pozdrav!!!

E, Don50, javi ako si uradio nešto, i javi kako si uradio, molim te.

Vrh Dno