Šta je novo?

Biljke protiv zombija - kul igre pucanja

peaksel1

Poštovan
Učlanjen(a)
01.03.2016
Poena
51
Biljke protiv zombija Igrica spada u nove kul igre pucanja. Nije svaki zombi glup, a ovaj vegan zombi zna i da koristi rikoset da pokosi gadne biljke! Pravila ove zabavne igrice su jednostavna - ciljaj i pucaj nadajući se da će meci ići tamo gde želiš! Meci se odbijaju sa svih površina, tako da bi trebalo srediti biljke sa što manje municije. Rikoset je jedina stvar koja može uništiti ove biljke - ciljaj pod pravim uglom, i koristi metke mudro. Igrica ima 150 nivoa, i svaki je poseban na svoj način. Budite deo ove zabavne igre i uživajte!

1.jpg

2.jpg

3.jpg

PC & MAC verzije igrice su sada dostupne na STEAM

Oficijalna web stranica: Peaksel

Dostupna za Android, iOS i Windows Phone.

Oh moj boze! Kao da Zevs nije bio dovoljan!! I dalje ga igram btw, zaglavio se na prvom nivou - nit znam rezultat nit mogu da preguram 5FPS... Sta mi treba za ovo? Svemirski brod?

Jadni moj potato-pc.. Inace vidim da vec pricaju da je ovo GOTY! Svaka cast!! Mozda i da tuzite one sto imaju onu veoma slicnu igru? Msm vidi se ko je stvaralac ovde..

Ponosan sam sto konacno imamo dobar dev studio iz Srbije Nordeus je nista za vas ! Konacno neko originalan ko ne pravi kopije vec postojecih uspesnih igara menjajuci samo naziv !!!

Kad pre je atomi uspeo da savlada game developing ?

Nazad
Vrh Dno