Šta je novo?

BGLAN-Beogradski Lan Party

Intrud3r

Čuven
Učlanjen(a)
04.01.2004
Poena
604
robotlogo.jpg

http://www.bglan.co.yu
BGlan - Beogradski Lan Party (BYOC - Bring Your Own Computer)
Bice odrzan 27 & 28 Avgusta u Sava Centru na WCG eventu.
Ufur : 100 din
Prijave ce poceti sutra i nacin ce biti istaknut na sajtu i na forumu
Imacemo , ozvucenje , veliki plazma ekran , pice ..
Svaki ucesnik ce pri dolasku Dobiti legitimaciju sa kojom ce moci da ulazi i izlazi iz nasheg prostora za celo vreme trajanja eventa.

Nacin prijave mozete videti na SAJTU

wcg.JPG

Ideja kao ideja mi je odlicna, ali mislim da malo vreme odrzavanja nije potrefljeno naj bolje. Pre svega mislim na ispitne rokove :)

pozdrav

Pozdravljam ideju, sva cast za hrabrost (ovo kazem s razlogom)

E sad, par zamerki.
1. Ovde pise jedna cena, na sajtu druga, na forumu treca!
2. Lokacija - citiram "BGLAN ce se odrzati ispred ulaza u malu salu" :trust:
3. Sajt nije kompletan, tj. nema informacija od rasporedu sedenja, planu igranja, obezbedjenju...
4. Rok od 4 dana je sve samo ne dovoljan...

Toliko od mene za sada.

elem cena je 100 din posto smo u govnima zato shto se malo ljudi prijavili jer smo razvukli pregovore za mesto i dogvor je pao prosle nedelje 9 dana pred pocetak raspored sedenja ce se vrshiti na licu mesta znachi ko hoce gde da sedi moze da bira naravno ukoliko mesto nije zauzeto elem shto se tice igara na licu mesta cemo se dogovarati imacemo bf time wc3 time itd itd naravno nece se samo igrati igre koje su na sajtu all around je

Tajming... nikoga nije briga za studente. Sto se to ne pravi u novembru, blejao bih nedelju dana.

Jako mi je zao zbog wcga sada jer propustam dota turnir, red je da se ponovo osvoji :D.

e moze li tamo da se svrati a da se ne ucestvuje, navijanje i tako to. :D koliko je onda ulaz i sl? da li je bio neko juce? utisci?

Vrh Dno