Šta je novo?

BG PROVOD, IZLASCI... - Online dogovori offline druženja...

pole

Čuven
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
619
Razlog postavljanja ove teme je vrlo jednostavan!
Dolazi leto, sve oko nas "pupi i cveta" pa bi bilo lepo da se više družimo LIVE!

Naime, ovo treba da postane mesto dogovoranja offline forumskog druženja u brižljivo odabranim mestima te namene!

Potrudićemo se da deo toga bude ovekovečen fotografijama i postavljen ovde na uvid svim onima koji se razmišljaju da svoje "elektronske mezimce" ostave bar na veče i drage nam tastature zamene "posvećenim istraživanjem tajni penušave zlatne tečnosti".... :D :D :D

Sve one koji imaju ideju kako da okupe silne komjuteraše na jednom mestu pozivam da svoje ideje i predloge napišu ovde!

NAPOMENA: Uzevši u obzir da svi članovi nisu iz istog grada, ovde se dogovaramo isključivo za Beogradska druženja.
Ostali gradovi su krajnje dobro došli da naprave svoje teme :)

Poslednja izmena:
..."posvećenim istraživanjem tajni ženske ćudi" ... hehe

Naravno u celu pricu se ukljucuje i "druzina macka Toshe", bez koje ovaj dogadjaj ne bi protekao u skladu sa njegovim renomeom. ;)

Imam predlog za subotu vece, dogovoricemo se sutra na fuci.

U Skadarliji se skupi 5 klinaca , slikaju se kako jedu cevape i eto provoda i druzenja do jaja.

Chekaj bre!....da li ti mi izgledamo tako? :)
Mi smo vec ozbiljni ljudi, sa ozbiljnim potrebama i namerama. Zato je Pole i napomenuo "ono". ;)

Pa ti mi bash i ne delujes kao klinac :D
Nabavite neke polovnjache pa zovite i mene u zezanje :d
..i bez slikanja :bottle: inche ce skvo da me.. :whip:

Poslednja izmena:
vidi zvera, on bi sve na gotovo :)

josh treba i "cover story" da ti smisle :D

Sledeće subote uveče obilazak Ade, sa akcentom na Sanset i Mis Mani Peni, odnosno devojke unutar. Tako smo se dogovorili na fuci, jel da? Svako zainteresovan je dobrodošao, pa ako nas ima dosta, možemo da se i pošibamo sa nekim :D

Bogami valjalo bi neke mackice.....u'fatit:)

Ne znam ali ono.. Fajt forumasha?
Meni to zvuchi previshe smeshno.. :)

Ne znam ali ono.. Fajt forumasha?
Meni to zvuchi previshe smeshno.. :)

Pazi, sam rec "forumasi" zaista deluje tuzno i smesno, ali sumnjam da bi se iko nasmejao kada bi nas video (ruku na srce, kada bi neko video M!ST!XS-a overio bi od smeha, al ajde) na gomili.
Ovo sto je Zver spomenuo o skadarliju, cevapima i fotografisanju, zaista postoji ili je bilo, kako god, ali to samo dok su skoopove organizovali Driver i ekipa geek-ova. :d
Bench fudbaleri su ozbiljni "ljudi" (izuzev Mistixs-a), a ne klinci koji ne znaju sta 'oce. Neka zapamti to svako kome bude palo na pamet da se druzi sa nama!:-devil-:

Pazi, sam rec "forumasi" zaista deluje tuzno i smesno, ali sumnjam da bi se iko nasmejao kada bi nas video (ruku na srce, kada bi neko video M!ST!XS-a overio bi od smeha, al ajde) na gomili.
Ovo sto je Zver spomenuo o skadarliju, cevapima i fotografisanju, zaista postoji ili je bilo, kako god, ali to samo dok su skoopove organizovali Driver i ekipa geek-ova. :d
Bench fudbaleri su ozbiljni "ljudi" (izuzev Mistixs-a), a ne klinci koji ne znaju sta 'oce. Neka zapamti to svako kome bude palo na pamet da se druzi sa nama!:-devil-:
dobiJo si ukor pred iskljucenje za ovo;):D
e da ja sam za adu u subotu,racunajte na me':D

p.s. a sto se tice fajta i Milana,dok taj ustane da se bije fajt vecj prodje i svi se razudju kucjama a lokal zatvori:D:d
The Prodigy je svojevremeno imao veliki hit pod imenom "Voodoo people" inspiraciju za naziv pesme su nasli bas u Milanu, ne zovemo ga slucajno DRVO kad igramo fucu.Tako da bi bolje bilo da promenis nick u "Milan82Drvo" ili "Drvo82bh" sve jedno:D:d:D

Poslednja izmena:
Ljudi, šta ćemo? Ja već imam u Sansetu dogovor sa nekim koleginicama sa posla :) Posle overavamo i Mani Peni. Vidimo se?

Sto se Skadarlije tice, su su se okupljali i forumasi sa Krstarice....jeli cevape i slikali se.

Iskreno ja sam bio odlucan da dodjem ali me je prehlada omela. Next time...

BTW

Kuju se glasine da je momak slican "nasem" Poletu primecen u noci izmedju petka i subote kako se vija izmedju okolinih bankina u vrlo "veselom" stanju. :D
Istina ili trac? :d

Poslednja izmena:
Delimična istina... nije viđen već se lično javio pokretnoj trač mašini aka Radio MISTICX!
Nije bilo šta da se vidi... jedna ispoštena duša na dva piva koja se vuče home sa delom mešovite ekipe!

MISTICX nije samo "talentovani" fudbaler već i intrigosklepac... :-devil-:

Poslednja izmena:
Delimična istina... nije viđen već se lično javio pokretnoj trač mašini aka Radio MISTICX!
Nije bilo šta da se vidi... jedna ispoštena duša na dva piva koja se vuče home sa delom mešovite ekipe!

MISTICX nije samo "talentovani" fudbaler već i intrigosklepac... :-devil-:
hahaahahhaha koji si ti car;)
Ajde ljudi da se nesto dogovimo bar za ovaj vikend,da nam Agilni ne lupa čvrge opet:p

Poslednja izmena:
MOzda i ja navratim, dosao bi na fudzbol, ali ne znam da igram ***.

U all bishes, get a life!
smajlizzzqxcol1.gif

Poslednja izmena:
@Milan82bh: :) ;)

Poslednja izmena:
Pod 1: Filipenko siso!
Pod 2: Pole siso!
Pod 3: Sise.... :d

Ko nije bio ne zna sta je propustio. U prevodu ko vas >*ebe<. :p

Malo slika...

Ima jos slika, ali me mrzi da kacim. Sve u svemu, lepo vece.

Lele, vama bas dobro:p
'Alo misticni, jes' to ti na slici br.2? il' ja tripujem? Sorry bio sam u Bgu al' sam se totalno opustio, nisam izlazio iz stana...
A sta kao geekove nemaju chuke za fight, ma da sigurno!!Ko je radio u servisu ima chuke za bilo shta:p
Nego gde se dede haludza? Bas mi pade na pamet ovih dana...

Nazad
Vrh Dno