Otišlo sve eskpresno.
Usled selidbe prodajem sve što sam nasao od nekorišćenog HW-a, da se ne baca:
Radna garancija na sve od nedelju dana, šta god nije po opisu vratite i dobijate novac nazad. Preuzimanje kod mene kod Poštanske štednionice u bg-u, dajem popust na količinu (ako uzimate više od jednog artikla). Napajanja mogu i da vam pošaljem o vašem trošku.
Kontakt PM.
Seasonic M12 II Evo edition 850W - Potpuno modularno napajanje, funkcionalno, sedi mi u kutiji od 2017, specs ovde https://seasonic.com/m12ii-evo . OG kutija s svim kablovima i opremom. 40eRaidmax Vampire RX-900GH, 900W - Semi-modularno napajanje, 80 PLUS Gold sertifikovano, funkcionalno, slično nekorišćeno vise godina. OG kutija s svim kablovima i opremom. 45eChromecast Ultra - Streaming uredjaj s 4K podrskom, WiFi & Ethernet-om. Kupljen u US pa ima adapter za strujnu utičnicu. 15eCore2Quad Q6600 confa, Intel D975XBX Mobo i 2x2GB RAM - Nije paljeno godinama, bilo je funkcionalno kada sam zadnji put ugasio. Simboličnih 10eAMD confa, M2N-E SLI, DDR2 3x1GB - ne secam se koji je CPU u pitanju, mrzi me da skidam cooler, nesto single ili dual core iz doba ploče. Jos simboličnijih 5e
Radna garancija na sve od nedelju dana, šta god nije po opisu vratite i dobijate novac nazad. Preuzimanje kod mene kod Poštanske štednionice u bg-u, dajem popust na količinu (ako uzimate više od jednog artikla). Napajanja mogu i da vam pošaljem o vašem trošku.
Kontakt PM.
Prilozi
Poslednja izmena: