Šta je novo?

BF2 ne radi posle promene graficke

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Kako sam promenio graficku sa 8600GTS na x1950pro, igra je prestala da radi. Ucita se samo ona prva slika, ekran se zacrni i kada treba da se ucita EA logo - samo izbaci u Win.

Reinstalirao sam i provalio da igra radi kada ne instaliram patch ali cim patch-ujem na 1,41 - ne radi.

Je l' zna neko kako da resim problem?

hm, nisam siguran, ali chini mi se da je problem do directX-a te probaj instaliraj neki sveziji update (imao sam isti problem, ali se ne secam kako sam ga resio)

Ma ne vredi, imam najnoviji directx. Mislim da cu poludeti.

Izbriši profil u MyDocuments/BF2 folderu. Tamo su upisana podešavanja za igru. Kad budeš izbrisao, BF2 će primetiti da nema config fajla, pa će napraviti novi. Tada bi trebalo da proradi.

Možda bi najbolje bilo da deinstaliraš igru i ručno izbrišeš i ceo BF2 folder iz MyDocuments-a, kao i ceo BF2 folder iz Program Files-a ukoliko "zaostane" tamo.

Poslednja izmena:
jel postoji neki config.cfg fajl (neki koji igra poziva a sadrzi podatke o grafickoj drajverima itd.) pa probaj da ga preimenujes (nemoj ga brisati) i pokreni igru, pa neka ga ona sama napravi ponovo .....
ovo je meni uspelo sa svim doom-olikim engine-ima kada menjam graf :)
ajd javi ....

Minut kasnije i isti odgovor ;)

U pravu ste, bio je problem u tome sto sam ja odmah prekopirao stari PROFILES dir koji je sadrzao informacije o staroj grafici. Onda sam reinstalirao igru i prebacio sve osim onog VIDEO fajla i samo sam video opcije promenio...

cccccc iskusan korisnik a takve greske :p to ti je od previse ucenja :d

Ma znam ;)

Vrh Dno