Šta je novo?

BF2 ili BF2142 za online play???

Monah 0007

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2005
Poena
620
Video sam da su cene ovih igara 800din pa me zanima koja od ove dve je zanimljivija za online play???Ne trebaju mi obe,danas sam jedva nasao CSS u celom Bg,svi kazu da se vise ne uvozi i da treba da mu skoci cena ili tako nesto...Koliko sam nesto citao rekao bih da se vise igra BF2 od BF2142,ali osim vremenskog razdoblja ne znam u cemu je konkretno razlika???Hvala unapred...:wave:

Obe su super ali najbolje da uzmes
Battlefield 2142 Deluxe (BF 2142 + Northern Strike)
Battlefield 2, Complete Collection

Ova bf2142 deluxe je valjda 1000-1200 din a bf2 complete collection je 100 dinara vise nego obican.

Bf2142 ima lepsu grafiku i radi brze nego bf2.

Edit:
Treba da znas da battlefield igre nisu cs ili css.Tako da ako si mnogo navikao na css mozda ce ti bf2 izgledati ruzno.Bf2142 je super grafika.
Obe igre ne podrzavaju widescreen nativno.Tako da ako imas wide moraces da namestis sam.

Poslednja izmena:
Ma nije mi problem grafika...Igrao sam i jednu i drugu,a sa CS-om sam odrastao.Malo mi se vise svidja sadasnje doba u BF2 nego buducnost u BF2142,ali ipak da pitam sta je bolje za online...Kako mislis da radi bf2142 brze od bf2 i zar je tolika razlika u grafici izmedju njih???A imam samsung 2243NW tako da ne bi bilo lose da znam kako se podesava widescreen u njima...E da,a sta su oni dodaci u bf2 kao npr Euro fighter,jel to zasebna igra??? PS.Hvala za servere i cenovnik...

Poslednja izmena:
uzmi slobodno bf2... grafika je skroz ok kad se nasvira na max + dodas komandu u shortkat i reshen problem widescreena ... a euroforce i sl su dodaci al njih nisam ni instalirao ( uzeo sam complete edition ) ... dok ovo ne preskilujem :D

Samo spremi živce za tonu prevaranata kojih je svakim danom sve više:wall:

Samo spremi živce za tonu prevaranata kojih je svakim danom sve više:wall:

Cekaj pa zar nema nesto sto kontrolise cheats na online igranju,kao npr onaj punkbuster sto ima za counter,ili serveri koji su kontrolisani...???:trust:A ne bi bilo lose ako bi mi neko rekao kako se to resava problem widescreen-a,koja komanda,gde,itd...:)

E da,sada se setih,da ne otvaram bezveze novu temu pitacu ovde...kada sam kupio CSS nije bio upakovan u foliju koja ide preko kutije i bili su svuda otisci prstiju po donjij strani cd-a.Prvo sam poludeo i hteo da vratim odmah,ali sam ipak probao da kreiram account na steam-u sa serial-om koji sam dobio...Kada sam uneo serial i kliknuo next pisalo je da je account uspesno kreiran...E sad,jel to znaci da taj serial nije koriscen pre mene i da ja ne bih uspesno kreirao account da je neko koristio taj serial pre???A otisci ne mogu da se obrisu,kao da su ispod nekog zastitnog sloja,jer kada ja napravim otisak njega lako obrisem magicnom krpom...moguce da ovi otisci poticu iz fabrike...

Poslednja izmena:
naravno da ima punkbustera al to ni malo ne sprechava chitere :))

za wide u shortcutu dodash +szx 1680 +szy 1050 ili koju god rezoluciju hoces

Uz bf2 complete collection dobijas
-bf2 1.41
-bf special forces (posebna igra)
-bf armored fury (ekspanzija za bf2)
-bf euro forces (ekspanzija za bf2)

Meni se strasno svidjaju armored fury mape i to sam dosta igro.Vise nego bf2 mape.
Inace ova verzija kosta 999 dinara sada koliko sam mogao da vidim na cenovnicima.
Isto i bf2142 deluxe kosta toliko.
Sve je vise servera koji imaju mesane mape u rotaciji.One iz vanila verzije plus iz ekspanzije.Tako da se neisplati uzeti vanila verziju pa da nemozes da igras na svakom serveru.

Edit:
Jos treba dodati da bf2 mora da se startuje kao admin.Ako si na lua korisnickom nalogu windows-a onda treba dodati opciju pokreni kao administrator na precici.
Trebao bi da se pojavi 1.50 patch koji bi resio ovo.Inace ako se startuje u normalnom nalogu dobija se greska no cd keys.
Edit:
Dodao bih jos da sva tri kljuca iz ove verzije treba registrovati na istom ea nalogu.Kada se napravi nalog i registruju prva dva kljuca za bf2 i bf2 sf ,kljuc za expanzije af i ef moze se uneti u support stranici ea games sajta.Pri instalaciji igrice treba reci ne za restart posle dx9c update-a i na taj nacin ce se instalirati sve komplet jedno za drugim.Ako odaberes restart posle restarta se nece instalirati bf2 sf i expanzije za bf2.

Poslednja izmena:
Uzeo sam BF2 Complete collection,800din...Hvala na odgovorima,jos samo da mi prodje ovaj ispitni rok pa da raspalim...:D Nego,da ne zna neko ovo za CSS sto sam pitao iznad...???

I ja sam hteo da nabavim css na disku ali tamo gde sam trazio rekli su da odavno nema.E sad mozda je taj disk vec neko kupio i otvorio pa posto je imao tu manu lepo ga odmah zamenio.
Edit:
Svaku igru koju imas instaliranu na steam mozes da backup-ujes.Odes desnim klikom na igru i odaberes napravi backup.Posle se ovi fajlovi narezu na disk i imas butabilni disk backup igrice.Ovo je dobro za one koji kupuju igre na steam.

Poslednja izmena:
Ma ja sam prosao ceo Bg i nasao poslednji CSS u Gigatronu.Bio sam u svim velikim kompjuterskim radnjama kao i game radnjama i svi su rekli da se CSS bas trazi ali da ga niko ne dobija,neka frka na zapadu.Cak mi je jedan prodavac rekao da bi sadasnja realna cena CSS trebala da bude 3000din sto meni nikako nije jasno...Nego jel moj CSS ok,tj. jel kljuc nije koriscen pre mene posto sam ja uspesno napravio account na steam-u,mislim logicno mi je da kada se neki kljuc aktivira preko steam-a i napravi account,da se sa tim istim kljucem vise ne moze napraviti ni jedan drugi account...???Ako lupetam ispravite me...Nisam odigrao ni jedan CSS preko neta posle toga,nisam stigao da probam,tako da nisam siguran ovo za serial...Pretpostavljam da se taj serial ne unosi posle posebno u CSS kad je vec ubacen u steam,a preko steam-a se igra...Ako opet lupam znate vec...:)

Verovatno ,kao sto sam vec napisao ,neko je otvorio disk i videvsi da je falican odmah zamenio.Bez instaliranja valjda.Inace nebi mogao da pokrenes css u tvom steam nalogu.
Sada kad imas css u steam mozes uvek da ga skines sa neta ili ba ga preloadujes sa diska.

Jos jednom da kazem da pazis sa bf2 complete collection kako registrujes kljuceve.
Koliko se secam (uzo sam to pre dve godine) posle instalacije bf2 i bf2 sf ponudice ti opciju u plavom prozoru za registraciju.Ja sam to koristio a ekspanziju sam registrovao na support sajtu gde je bila opcija u my games add game key.
Pazi oko imena tvog igraca jer kod ove verzije nemoze da se menja nick. Inace nerade ekspanzije kad promenis kasnije.
Edit:
Mozda bi bilo pametno da odes na ea games i napravis account pre instalacije igrice pa kasnije samo registrujes na taj account sa tim mailom koji si koristio na ea sajtu.

Poslednja izmena:
CSS radi,pokrenuo sam ga i probao na par servera i nije bilo problema...A bf2 mi nije dao da promenim install folder kada sam isao preko autorun-a,pa sam rucno instalirao sve delove iz foldera installers sa dvd-a...Nego rezolucija mi nije jasna,stavio sam komandu u precicu ali u opcijama prijavljuje 1024x768/60hz???Nisam siguran da li je sada 1680x1050 ili 1024x768???

Ako ti je slika oštra i igrači nisu razvučeni onda je ok. Nema veze koja ti je rez ispisana u meniju igre jer nikada nećeš dobiti opciju za wide rezolucije (eventualno sa 1.50 koliko sam načuo). E sad ima jedna začkoljica sa tom skraćenicom u targetu: tebi se u suštini ne širi ekran već se skraćuje po visini. Malo nezavidna pozicija ali šta ćeš...

Poslednja izmena:
Kod mene na monitoru mogu da vidim trenutnu rezoluciju kroz menu monitora.
Pgledaj dali kod tebe monitor prikazuje rezoluciju.
Inace razlika je drasticna izmedju 4:3 i 16:10 tako da se i golim okom vidi da tenkovi i vozila naprimer nisu siroka vise nego normalna.
Pri rezoluciji 1440x900 ova igra je mnogo zahtevnija te vidi dali ti radi dobro na high ili na medijum grafici.
Ako ti je rezolucija podesena u komandnoj liniji
Target:
"C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1440 +szy 900
onda ce uvek biti ta rezolucija bez obzira koju si postavio u opcijama.

Odkako sam menjo tastaturu gutam slova samo tako.

Poslednja izmena:
Da,postavio sam tu komandu u precici tako da onda je ipak ta rezolucija...A sto se tice zahtevnosti radi dobro na high,ne verujem da na ovoj mojoj konfiguraciji bf2 moze da pravi probleme na 1680x1050...Samo nisam mogao da verujem da nisam mogao da promenim install folder kada sam instalirao preko autorun-a...Ali dobro,za sve postoji prvi put...;)

obavezno posetite jedan od najnovijih i najboljih servera u SRBIJI samo za vas ZASTAVA ip 217.26.212.30:27077.....................pozurite :D.... najnovija izdanja bombe za t i head shota itd dodjite da se uverite sami pozzzdrav i posetite nas sto pre............

Što da požurimo, je l se deli nešto džabe?

Smanji malo "reklamu" po svim temama, alergični smo na takve stvari, pogotovo na buvljačke opise.

Nazad
Vrh Dno