½Al' sam se napalila,baš sam se napalila½Pre upotrebe, ovo nije loše pogledati - http://www.youtube.com/watch?v=5IsA7ELESF8
Vreme je da očistim prašinu sa BFa 2![]()
Bandwidth Limit Exceeded
The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.
I, jes' ga probao?
Ma daj, u sta ti to gadjas? Skidao sam likove i sa tompsonom na daljinu, on izviri na krovu tri zgrade dalje a ja metak u vuglu i cao. No4 otkida, imao sam 44:13 na kraju mape, a slucajno sam nasao K98ZF(k98 sa optikom) i opasniji je nego marksmen u PR-u:smoke:Totalni kontrast tome kako je taj deo dobro urađen je očajna pešadijska borba zbog totalno neinteresantnog i nepreciznog pešadijskog naoružanja. Pešadijske mape treba izbegavati jer su totalni smor za igranje.
Šta si ti sad hteo time da kažeš, "hvala bogu što ne igraš BF" ili "šteta što ne igraš BF"?ili nešto treće?
![]()
Skidao sam likove i sa tompsonom na daljinu, on izviri na krovu tri zgrade dalje a ja metak u vuglu i cao.
No4 otkida, imao sam 44:13 na kraju mape, a slucajno sam nasao K98ZF(k98 sa optikom) i opasniji je nego marksmen u PR-u:smoke:
Ne znaš ti plamenog ... :d
Koja lovačka priča
No 4 i K98 su dobri na neke srednje blizine, ali na daleko ne mogu ništa da pogode jer sada ne da mora da se gađa sa preticanjem, već mora da se uračuna i pad metka, a to je već domen naučne fantastike (jer nema svetlosnih metaka, pa da može da se provali putanja kao kod tenkova npr).
Saveznički tenkovi, pogotovo Grant i Sherman rulaju na svim mapama. Nemački su očaj živi, posle prvog pogotka obično su završili karijeru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari