Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kad hocu da udjem na server, posto ucita mapu i taman kad trebam da stisnem ono join game igra krahira i vrati me u desktop. Pogasio sam sve av i firewall. Graficka je 6600GT i drajveri 77.72. Help! :wall:
Tako ti je to kad keshnesh 3500 din a ono ne radi...Ako si stavio patch skini ga.U sustini pojma nemam...ja sam licno imao problema sa nekim budjavim memory.dll -om.Ispostavilo se da se igra prilicno lose snalazi sa HT-om (HyperThreading).
Pogledaj mozda nadjes nesto sto ce ti pomoci ovde : http://www.forumplanet.com/planetbattlefield/
Desavalo se i meni da u sred igre iskoci u desktop. Da ne pominjem kucanje, kad treba da ucita listu servera, izludjuje me, a tada ne pomaze Ctrl+Alt+Del, pa reset mora. Kazu da su te nedostatke ispravili sa ovim patch-om, ali kao za djavola on ima memory leak Tako da nista od update-a dok ne izadje nov, koji opet, najavljuju za uskoro.