Šta je novo?

Bezvezan zvuk iz zvucnika?!

Dragan1985

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Slusajuci tiho muziku, odjednom sam cuo neke glasove iz zvucnika. Prvo sam pomislio da ludim, ali srecom to sam utvrdio da nije problem. :banana:
Naime, imam problem, kao da zvucnici ili zvucna karta odnekud hvataju valjda radio talase. Cak i kada iskljucim racunar na zvucnicima tiho cujem neke glasove, koji nisu na srpskom jeziku. Zvukovi se cuju jedino kada je ona skala za pojacavanje na zvucniku blizu minimuma ili maksimuma, na svim vrednostima izmedju je sve normalno.
Kako da resim ovaj glup problem? :,,:

a gde ti zivis? mislim ako si negde na granici srbije mozda hvatas neku stranu radio stanicu... :D za svaki slucaj pozovi nekog drugara da cuje. ako on ne cuje onda se vec zabrini za mentalno zdravlje. :D

O slicnom "problemu" je vec pisano na nekom od foruma.... Jednostavno kablovi nekada
"glume" antenu i hvataju odredjene talase ( radio,TV.... ).
Pomeri malo zvucnike i kablove i to bi trebalo da nestane.

kupi kablove za zvucnike, one od 60din metar.

Imam identican problem,izgleda da su ti glasovi na arapskom jeziku.Mozda hvataju signal od skystar2 kartice?

Ja sam imao slican problem sa radio amaterima

drugi problem

kada prikljucim zvucnike na komp stalno bruji. kada kuciste kompa vezem zicom za kuciste stuba znatno se smanji brum.

Pitanje: negde probija uzemljenje (instalacija kuce), ploca (posto je integrisana zvucna) ili zona sumraka?

Znaci u poslednje vreme neki mali zeleni gremlini iskacu na sve strane! Sta je vama ljudi? Gde to kupujete opremu?! :d
Kupite na buvljaku kao sto rece gx skuplje (bolje izolovane) kablove i nece vise nikog boleti glava. Pa nisu oni toliko skupi!

Nazad
Vrh Dno