Šta je novo?

Bezicnu MINI tastaturu?

Najbolje sto kod nas mozes naci je Logitech DiNovo Edge ili Apple Wireless Keyboard (oba sa odgovarajucim paprenim cenama).

Ako ides napolje, verovatno ti je najbolja opcija Microsoft Arc Keyboard, koja je generalno dosta jeftinija od ove dve pomenute, a meni i lepsa. Na zalost, nema je u Srbiji (makar je nije bilo kad sam trazio).

Ja sam na kraju za HTPC uzeo DiNovo Edge zbog touchpad-a. Pokazala se kao jako dobar (i skup) izbor za htpc.

E da...
Jos jedna zanimljiva stvar na koju sam naleteo je ovaj gadget shop.

Imaju poprilican izbor tastatura kakve trazis i world-wide shipping za 3$ :zgran:
Ostaje samo momenat carine...

Hvala ti. Microsoft Arc je bas lepa tastatura :) Na ovom gadget sajtu sam nasao samo jednu tastaturu (druga je bluetooth) ali je discontinued, tako da nista od toga.
Ja se nekako nadam da ce se kod nas negde moci pronaci A4tech set za kojeg sam ostavio link, pa ako neko zna gde, tu sam ;)

ima rozu, gecube :) ...

:laugh: Hahahaha bravo majstore! Ozbiljno razmisljam da ovu kupim, onako bash iz trasha :-devil-: Btw, danas sam ih zvao telefonom i covek mi nije skrenuo paznju na ovu monstruoznost...mozda je hteo da me spasi. :d
E hvala ti, idem da razmislim jos jednom o mogucim posledicama :banana:

Poslednja izmena:
A zasto ne uzmete Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 ja je koristim zadnjih par dana, mnog odobra stvar za one koji vole da se zavale i vise na netu a u isto vreme je bolje od svakog daljinskog upravljaca za komp.

Poslednja izmena:
A zasto ne uzmete Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901 ja je koristim zadnjih par dana, mnog odobra stvar za one koji vole da se zavale i vise na netu a u isto vreme je bolje od svakog daljinskog upravljaca za komp.

Sjajna stvar, ali ponekad volim i da odigram nesto na Tv-u i nisam siguran da bih se snasao. A4tech mini dizajn je za mene optimalan sto se forme tice, jer nikad nije prevelika ili premala, a jos jedan razlog je nepostojanje desnog Win tastera sto mi mnogo znaci zbog nekih nestandardnih key setup-a na koje sam jako navikao. Ranije ih nije bilo u wireless verziji inace bih je kupio odavno. Jednu takvu imam u dnevnoj sobi godinama, na uredno sprovedenom produznom usb kablu od 5 metara i mada kabl u toj varijanti zaista nije smetao, promenio sam raspored u stanu i sad je frka.

Dobra je Logitech K340 ali nije baš za igranje. Koristio sam je kao HTPC tastaturu dok nisam uzeo Lenovo Mini Wireless a sada je koristim kao desktop tastaturu i teško mi je da se naviknem na male kursore i suludo postavljene Insert i Delete tastere.
Možda se varam ali mi se čini i da su slovni tasteri nešto manje površine nego na klasičnim tastaturama, što takođe može da smeta u igranju.

I nedostaje mi desni Windows taster! Sad ne mogu da resetujem Amigu (WinUAE) preko tastature ;)

kao ponosni vlasnik arca da vam kazem - arc rulez |)) u odnosu na apple i logitech uratke je avion... treba pisati peticiju nasim lop.. ovaj uvoznicima da ih obavezno uvezu, pa i sa lopovskom marzom... a4, trust i ostale igracke da ne brojim... probao sam sad i jednu enermax (za duplo para od arca) i nema to veze sa zivotom a ergonomiju da ne pominjem... video kinez na slici kako treba tastatura da izgleda pa zbudzio nesto...
kolega se toliko odusevio da je uzeo sebi jednu za posao, a onda je uzeo jos jednu za po kuci...

definitivno mi je arc sad zamenio ms4000 kao najbolja tastatura ikad |)

hocete da cujete i o arc touch mouse? |>>

Video sam Logi K340 ali se i meni ucinilo da ima manje tastere, kursore bas malecke. Sve u svemu, stvar je zavrsena, uzeo sam G-cube u telixu danas (iiikikikiki:D ) treba li da pomenem da je zena potpuno odusevljena :D Dve muve jednim udarcem. RasetaM, hvala ;)

I da, domet je neverovatan, u stanu od 60m2 radi fantasticno iz svakog coska, bolje od G7 misha, tome se nisam nadao.

Na stranu smejurija dizajn, u paketu su i 4 ni-mh AAA baterije i USB punjac za sve vrste AA i AAA baterija sa passthrough USB portom na sebi. Za te pare, zaista lepo.

Poslednja izmena:
Sto se tice K340 treba da znate da ako pritisnete u isto vreme W+A/D+Space, nista se nece desiti - znaci za igre nikako nije. A ako se nekome svidja izgled, ima skoro identicnu zicnu verziju koja se zove K300 - ne pati od tog problema i kosta nesto preko 2000din.

Nazad
Vrh Dno