vidis i ja sam probao preko all share opcije, posto isto imam samsung s2... al nesto zeza mamu mu, mob mi ne vidi TV...
vidis i ja sam probao preko all share opcije, posto isto imam samsung s2... al nesto zeza mamu mu, mob mi ne vidi TV...
E ovako, ne treba mob da vidi TV, treba TV da vidi mob... ja imam kućno kino LG HX806CM koje isto ima opciju DLNA, povezao sam ga na ruter, a na kompu sam instalirao "Nero MediaHome Essentials" koji je došao uz kućno kino, i taj softver "izigrava" server koji je kućnom kinu vidljiv... u tom serveru samo mapiram foldere koje hoću da kućno kino vidi (filmovi, muzika, slike) i to je to...ne treba mi više ni externi HDD, ni USB ni diskovi da bih reprodukovao svu multimediju sa kompa, samo daljinac u ruke i izvalim se u fotelju...e po tom principu bi trebalo da radi i tvoj TV, znači da bi vidio sadržaj sa telefona, na njemu moraš imati instaliran odgovarajući softver koji će to omogućiti, što znači da to sad zavisi od tvoga telefona... i još ovo, nema ograničenja kad je u pitanju softver, u mom slučaju "Nero MediaHome Essentials", ima i drugih, besplatnih i komercijalnih, neki su bolji neki lošiji, ali ovaj "Nero MediaHome Essentials" je jednostavan i funkcionalan, ja sam čak našao i jedan ("Serviio") koji će mi koristiti pod linux-om...
uspeo sam da izvrsim deljenje preko telefona.. aktiviram all share, odem u moji medijumi i tamo mi TV vidi sadrzaj na mobu
e sad sto se tice kompa tu imam malo problema, instalirao sam nero media home, i delio celu particiju D na kojoj imam gomilu muzike filmova i slika, medjutim tv se ponasa kao da je ona totalno prazna
@crniobad
1. mislim da oces, s obzirom koliko vremena treba da se ucita malo kvalitetnija slika ili pesma...
2. ne mozes! samo LG![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari