Šta je novo?

Bezicni mis sa "mekanim" srednjim klikom

hektor2

Slavan
Učlanjen(a)
29.07.2006
Poena
465
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5600G / LCPower212
Matična ploča
MSI B450 Gaming plus
RAM
48GB
GPU
Intel Arc A770 16GB
Storage
500GB nvme
Zvuk
Ima
PSU
LcPower 600W
Kućište
MS V700
Monitor
Tesla 27"
Znaci treba mi neki nesimetricni bezicni mis sa sto mekšim srednjim klikom. Za sad koristim MX1000 ali on ima jako tvrd srednji klik, koji koristim gotovo vise od levog klika :)
Kako stoje stvari sa MX610, MX1100 ili sa bilo kojim drugim.

PS. Sad sam se setio. Ako je neko nekad koristio Genius netscroll+, on je imao idealne velike tastere i svi su bili extremno mekani (ukljucujuci i srednji-skrol). Kad bi postojao u bezicnoj laserskoj varijanti o`ma bi ga uzeo)

Poslednja izmena:
Srednji klik najvise koristim za Mayu. Nabavio sam MX610 i MX revolution. I kod jednog i kod drugog je srednji klik (za moj ukus) tvrd i naporan za rad.
Kako stoje stvari sa Geniusom.
Pre neki dan sam procitao (ovde) za neki a4tech (mada se licno jezim od ovakvih firmi :D) gejmerski mis. Izgleda kao neka zmija :d, i nije toliko skup - 1800 din. Jeste da ima nije bezicni ali sta da se radi.....
Kakav je on po pitanju tastera....

Poslednja izmena:
ja imam ovaj:
http://www.itsvet.com/proizvod/a4-tech-x6-60d/comp_comp_mouse/40/407
i mogu reci da je jedan od boljih miseva koje sam ikada probao. levoruk sam tako da samo simetricne mogu lagodno da koristim. malo je vecih dimenzija, sto mi takodje odgovara, a cena ja stvarno smesna za laserski mis.
ono sto sam hteo reci vezano za ovu temu je da je po meni na njemu, kao i na ostalim a4tech koje sam probao srednji klik stvarno lagodan za rad i poprilicno je mekan. koliko sam primetio kod skoro svih logitecha koriscenje srednjeg klika je stvrno patnja....

Nazad
Vrh Dno