Šta je novo?

Periferni uređaji Bezicni mis do 50e

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.
@volta :)

Sve zavisi za šta ti treba, ako je za office onda M705 (nije za igre jer ima samo 1000 DPI), možda G305, ima mnogo modela, da li za veću ili manju šaku, da li blutut ili wireless, da li želiš čekati preko KP-a ili odmah kupiti u radnji...

Fantech Helios XD3

Treba hitno... ne za 10-15 dana.
Bez uvrede, ali postavio si temu u četvrtak a danas je nedelja i kažeš hitno ti treba i ne možeš da čekaš. Da si odmah poručio preko KP-a čekao bi još malo i imao daleko bolji miš od Rapoo (bilo šta da si poručio od onoga što su savetovali članovi foruma).

I ja bih ti preporučio ali da je bežično a kvalitetno za taj novac nema (ima kada su u nekim radnjama dani popusta ali pitanje je kada ćeš naleteti na tako neku akciju). Ako mora domaća radnja (zbog računa, čekova, nešto peto), onda malo pričekaj pa prikupi još para i kupi bežičan i kvalitetan miš, drugog rešenja nema.

I ja sam uvek za varijantu da se za miša vredi štedeti i dodati malo više novca, ipak je on deo osnovne svakodnevne interakcije sa kompom.

Sa druge strane, verujem da su i ti jeftiniji miševi sasvim ok za neku normalnu upotrebu. A4Tech RT7 deluje skroz ok, a lično koristim Rapoo 9500M tastaturu i skroz sam zadovoljan, pa ako su im miševi tog kvaliteta, ni sa njima nema greške.

A4Tech RT7 izbegavajte, loš je, koristim ga već par meseci. Signal je užasno loš i već na udaljenosti od 1m počne da se gubi. I ovako ima mikro prekida. Ima puno žalbi na ovo, mislio sam da su pojedinačni slučajevi, ali izgleda da su svi jednostavno loši. Pritom baterija traje 1 dan.

Logitech G305. Na KP kod više prodavaca za 45 EUR-a a dostupan odmah.

Nazad
Vrh Dno