Šta je novo?

Bezicni mic & headphone za pc... negde?

MrSa

Čuven
Učlanjen(a)
28.12.2001
Poena
619
Treba mi nesto sto bi podsecalo na one bluetuth handsfree setove za mob samo za pc. Sve sto sam nasao su setovi koji za "destinaciju" imaju mobilni telefon, jer moguce da ne postoji nista sl. za pc? :S:

Hvaala unapred

Treba mi nesto sto bi podsecalo na one bluetuth handsfree setove za mob samo za pc. Sve sto sam nasao su setovi koji za "destinaciju" imaju mobilni telefon, jer moguce da ne postoji nista sl. za pc? :S:

Hvaala unapred

Ja sam svoju BT handsfree slusalicu umesto na telefon povezao sa PC-jem, koristim je za chat. U sustini mozes bilo koje bluetooth slusalicu povezati...

zezas? Nisam znao da je to moguce, samo dokupim blututh usb onaj prikljucak i radice kao mic/slusalica?

Aha

Rade, ali im baterije rade previse malo za nesto ozbiljnije. Ja imam jedne Logitech i jedne MSI - za Skype razgovor recimo vec posle 20 minuta se oseti lag :( Sto je slabija baterija veci je lag..
za igre i ne pomisljam :(

Problem kod upotrebe za igre je što su ti telefonski HF mono...u pravom smislu....jedna slušalica....i kvalitet zvuka je deklarisan kao "telephone quality", bar na ovom mom Logitech Mobile Pro (HS05 V02)...najveći, najrobusni, najskuplji Logi koji sam video kod nas. Sumnjam da oni manji imaju bolji kvalitet zvuka.

Na računaru sam ga malo koristio, ali na telefonu je gurao po 4h za jedan dan i nisam imao signal da je prazan kada sam ga dopunjavao. Bio bi problem da tačno izračunam koliko je držala baterija.

Update: deklarisan je na 10h talk time.

Poslednja izmena:
Rade, ali im baterije rade previse malo za nesto ozbiljnije. Ja imam jedne Logitech i jedne MSI - za Skype razgovor recimo vec posle 20 minuta se oseti lag :( Sto je slabija baterija veci je lag..
za igre i ne pomisljam :(

Ja moj samsung wep 150 punim jednom u 2-3 dana, pricam oko sat vremena dnevno. Punim je cisto iz predostroznosti, nije mi se do sad istrosila, osim ako toji nedelju dana u kolima...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno