Hteo sam da kupim 14xx, ali mi ortak nije dao da kupim (vlasnik prodavnice) kada je cuo da uzimam telefon za sebe. Preporucio mi je KXT1703 na 900MHz koji se super pokazao. Proizveden je u Meksiku, nasuprot 12xx i 14xx koji su kinezi. Jedini problem je bila baterija koja je osetno oslabila (1 dan) posle 2 meseca. Kupljena je nova, za 200 din i sada drzi 3-4 dana.bruyoni je napisao(la):A jel neko koristio one Panasonic 2.4 GHz telefone (ne DECT) konkretno me zanima KX-TG 2208 (2214) cena mu je 4410 (kes) ili 4900 (rate) sto uopste nije mnogo ako je istina sve ono sto mi je napricao covek u radnji kakav je zvuk, domet, baterija itd...
PJ je napisao(la):Zvono je polifono, sto u pocetku iritira, ali se naviknes. Svu da na NEtu pise i na kutiji da ima 30 (ili bese 32 melodije), ali ja ovde nadjoh "samo" 15 kompozicija.
Telefon ima spikerfon koji moze da bude prilicno koristan, ali ovaj model ima "bubu" da kada ukljucis spikerfon vise ne mozes da se vratis na slusalicu. Mozda ja nisam uspeo da pronadjem, ali na drugim modelima koje sam probao (neDECT) ovo radi sasvim OK.
Zavisi od tebe sta više voliš. Ako hoceš ciglu uzmi 22xx, a ako hoces elegantnije resenje uzmi dect.bruyoni je napisao(la):Hvala pomoglo je. (Ajde jos neko samo da se javi) cheers
E a vidis meni je covek u radnji, koji je ispao ekstremno ljubazan jer mi je dao odgovore na sva moja ptanja, a bilo ih mnogo za sve modele, savetovao da izbegavam 900 Mhz modele u sirokom luku zbog smetnji koje im prouzrokuje mobilni. A one na 46/49 mhz necu ni da uzimam.
Prebacivanje nije radilo prvih nekoliko dana. Mislim da sam kasnije i postovao da sam resio "problem". Sada radi normalno.drjackyll je napisao(la):Melodija ima 15 a to 32 znaci 32 instrument polyphonic ring tones.
Sa spikerfona se vraca u slusalicu pritiskom na zelnu slusalicu, odnosno taster za javljanje.
Eto toliko od mene i jos jedna preporuka za ovaj odlican telefon.
Panos je napisao(la):Zavisi od tebe sta više voliš. Ako hoceš ciglu uzmi 22xx, a ako hoces elegantnije resenje uzmi dect.
Postoji razlika (kvalitativna) u telefonima na 900MHz izmedju serija 14xx i 17xx (18xx ako nadjes) u korist 17xx.
Panos je napisao(la):Dect je kao mobilni, ne mogu da ga pridrzim ramenom i sl...
PJ je napisao(la):Uzmes handsfree
Pored velikog ekrana, koji se stalno prlja, smara i to sto ne moze da se zakljuca tastatura, ma ne mogu da ga stavim u koji god hocu dzep kada izadjem u dvoriste ili idem po komsiluku![]()
bruyoni je napisao(la):E a gde si nasao handsfree za 2215 (slicni su koliko sam gledao na netu 2215 in caller ID i cini mi se intercom) ja ovde u NS ispretreso radnje i niko nema. A bas bi hteo da imam tu slusalicu!
Detaljno? Nikadadrjackyll je napisao(la):NHF PJ, ali da li ti citas upustvo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari