Šta je novo?

bezicna tastatura

One2One

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
169
moze li preporuka za neku bezicnu tastaturu....preferiram Logitech...e sad bitno mi je da nema onaj cuveni zvuk kad pritiskas tastere kao da kucas na kucacoj masini i sto duzi period bez punjenja/menjanja baterija.....velicina nije bitna a cena da je razumna

Dobru cordless tastaturu, naročito Logitech, ćeš dosta platiti. Naročito ako hoćeš low-profile keys - jer nećeš zvuk pisaće mašine.

One pristupačnije, pak, stižu u kompletu sa cordless miševima.

U toj drugoj kategoriji, pristupačnijoj, ali sa mišem; apsolutni pobednik je Logitech Pro 2800 Cordless.
Sjajan MX620 miš, sasvim solidna tastatura. Nećeš pogrešiti.

P.S. Kupio sam taj komplet za novogodišnji poklon i oduševio se kvalitetom. U Pyramid Shop-u, kod Sajma.

Poslednja izmena:
U tom slučaju - Logitech diNovo Edge. Košta 139€. PRetpostavljam da cena neće biti problem s obzirom na miš koji koristiš. Takođe, nema cordless tastature van kompleta a da je tako kvalitetna...

Poslednja izmena:
U tom slučaju - Logitech diNovo Edge. Košta 139€. PRetpostavljam da cena neće biti problem s obzirom na miš koji koristiš. Takođe, nema cordless tastature van kompleta a da je tako kvalitetna...

uh pa iskreno glupo mi je da dajem 140 eura za tastaturu ja sam ciljao na nesto 50-70:) a sto se tice Logitech Pro 2800 Cordless extra je video sam je u jednoj prodavnici i ozbiljno razmisljam da ja nabacim a mis ko mis zauzece mesto za drugim kompom :D

@ One2One

Ali ako tastatura i misonja idu na isti receiver, kako planiras da misa koristis zasebno tj na drugom kompu :)

Poslednja izmena:
@ One2One

Ali ako tastatura i misonja idu na isti receiver, kako planiras da misa koristis zasebno tj na drugom kompu :)

jest bogati vidis o tome nisam mislio ali pazi ja imam receiver na MXrevolution mishonji e sad da li bi mogla na njega da ide i tastatura uz odgovarajuci softver ili ako vec komplet ide na receiver od npr MX3200 onda bi verovatno mogao i MXrevolution da ide na isti a njegov receiver bi otisao u stari komp.Aha:banana:

Poslednja izmena:
Vrh Dno