Šta je novo?

Bezicna tastatura i mis velike daljine...

B-ZiGER

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2007
Poena
379
Potreban mi je savet za tast i mis malo vece bezicne daljine tj. najvise da li ce moci signal da prodje kroz zid. Ideja mi je posto sam uzeo u drugoj sobi LCD TV full HD da sa kompa provucem kroz zid HDMI kabal i povezem isti.
E sad tu dolazi tast i mis koji bi trebali to lepo da isprate.Imam i neki produzni USB kabal 2m i USB hub to bi moglo da pomogne ali ostaje jedno 1.5m do zida i zid.
Koji Tast i mis uzeti a da nemam probleme sa prijemom hvala unapred na savetima.

Zavisi koliko para planiraš za to.
I ja sam svojevremo hteo "kroz zid", pa mi rekoše da jurim bluetooth.Kupio sam mx5500 komplet, i nisam se pokajao.
E sad, verovatno postoje i jeftinije varijante, ali to nek preporuči neko drugi, mada sumnjam da ćeš se baš usrećiti sa kompletom od 15-ak evra.

Ako eventualno počne da secka i trokira, staviš risiver na usb kabl, pa ga približiš, to je bar prosto.

Imam Logitech K400,radi bez premca kroz celi stan. Koristi 2,4GHz wireless tehnologiju plus na isti USB dongle mozes da zakacis i Logitech misa ako hoces. Bluetooth je pored wireless-a zastarela tehnologija.

Ok sutra ću pazariti K400 taman mi je ušteda + mi ostaje za kablove hvala.

Javljam obavezno samo da radi lepo da nemoram da vraćam :d

Uzeo K400 domet baca i iz kupatila extra radi :) hvala svima ultimativna lenjost podesena :)

Nazad
Vrh Dno