Šta je novo?

Bezicna Mikro Slusalica

macak-BL

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2004
Poena
319
Interesuje me gdje se moze kupiti BEZICNA MIKRO SLUSALICA, znaci mala bubica koja se stavi u uvo i to je to :) detektivi, bla bla, ja imam jedan ispit poloziti i to je to imate i sliku. Hitno je...
k7.jpg

Prvo, to nije bezicna slusalica, pogledaj malo bolje.
Drugo, slika koju si okacio je upravo sa sajta ka kom sam ti ja dao link.

Poslednja izmena:
to jest

Nije bezicno ali se ne vidi kabl, mislim da ce biti ok, idem sutra u BG da kupim par komada, vidjecemo kako ce se ponasati... ova titanijumska nit je bukvalno nevidljiva. Ipak cjena je 80e u odnosu na ovo od 530e jako primamljiva.

macak-BL je napisao(la):
Interesuje me gdje se moze kupiti BEZICNA MIKRO SLUSALICA, znaci mala bubica koja se stavi u uvo i to je to :) detektivi, bla bla, ja imam jedan ispit poloziti i to je to imate i sliku. Hitno je...
k7.jpg
idem sutra u BG da kupim par komada
Ajmo jos jednu stvar da primetimo, ostao ti je jos jedan ispit a navodis da ides u Beograd da kupis par komada. Treba ti za oba uva?
Ko quote-uje prvi post videce da je slika direktno preuzeta sa sajta mikroslusalica.a11, znaci decko zna za sajt ali trazi da mu neko drugi navede link ka drugom sajtu.
Sve mi ovo mirise na samoreklamiranje gospodina spy007.

Poslednja izmena:
Pa samo reklama, ipak je oktobrski rok u toku a sada se najvise iznajmljuju bubice

Nazad
Vrh Dno