Šta je novo?

BeyerDynamic DT 770 PRO

Sarmica

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
320
Smekam ove sluske,ali tesko da cu ih kod nas naci,mozda neko zna gde?
Elem,postoje dve verzije,ona sa impedansom od 80Ohm-a i sa 250Ohm-a,pa me interesuje u cemu je razlika i sta konkretno znaci Ohmaza kod slusalica? :S:
Inace,poseduje li neko ove slushke ili bar ima nekog iskustva sa BeyerDynamic-om?

Vrh firma po meni za sluske nema bolja, ove sa nizom omazom su bolje za uredjaje sa slabijim izlazom tipa mp3 playeri, zvucne slabijeg kvaliteta i tako to ove sa vecom su uglavnom za profi mixere

Imam ih ja.
Ne bih da ispadne da hvalim svoga konja, ali koliko znam to su najbolje studijske slusalice.
Covek iz artista se kune u njih, a na kraju krajeva, za tu cenu i mora da bude najbolje ...

Za ove od 250 oma ce ti trebati neko pojacalo za slusalice da bi ih cuo u pravom svetlu (isto vazi i za one od 80, samo u manjoj meri). Ako vec svracas u Artist poslusaj i Audio Technica slusalice M40fs ili D40fs. Ja kad sam kupovao M40fs bile su osetno jeftinije od Beyer ekvivalenta ali ni malo losije, meni se vise dopalo kako razvijaju sound stage i imale su cistiji i zategnutiji bas (Beyer je koristio neku bas reflex tehnologiju koja mi se nije nesto dopala, ne kazem da je losa ali nije mi se svideo zvuk). Ali 770 je uff...

PS-ako ih tamo slusas ponesi svoj materijal ili mp3/diskmen/bilo sta i trazi da ti puste. Ako ti pustaju oni sa svoga pazi da ne pustaju sa neke Behringer miksete, ima jako slab izlaz i nece isterati maksimum iz sluski. I jos nesto slobodno slusaj njihove sluske, koriscene, jer su vec odradile burn-in.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno