Šta je novo?

Best Plasma Ever vs. Best LCD Ever

u pitanju je LED TV... bolja varijanta od LCD

I dalje je LCD, samo sa LED pozadinskim osvetljenjem... ;)

kad taj tv sa led osvetljenjem bude koštao 50000din i to 50" model, odmah ću ga kupiti.

Samsung nikako ne moze biti nizerazredna firma s obzirom da oni proizvode panele a ostali ih uzimanju od njih ukljucujuci i sony!

A gde je test u kome taj Samsung dobija ostale LCD ? :)

Nije da to previshe pratim, ali kada se pogledaju testovi po raznim sajtovima, Sony modeli su ubedljivo najbolji, ja ne mogu da nadjem gde je izgubio od Samsunga.

A shto se tiche panela, pa nisu to Samsungove fabrike a Sony kupuje panele od njih, to su fabrike od zajednichkog ulaganja i sa vishe mesta sam chuo da Sony bira primerke, sad koliko je to tachno ne znam, ali znam da su na testovima u vrhu, a i da su najskuplji.

od sledeće godine sony kreće sa sharp-om da pravi ekrane. a samsung ispada iz igre, bar što se tiče vrhunskih modela, a ovi budget modeli, što Nas interesuju i dalje će biti samsungovi.

Sound and Vision took took the best Plasma TV they could find (Pioneer Elite PRO-110FD Kuro) and the best LCD TV they could find (Samsung LN-T5281F).

Hocete reci da nisu mogli da nadju neki bolji LCD ako ga je bilo? Na raznim sajtovima lepo kazu da su nove serije Samsunga 6 i 7 bolje od W serije Sony. Ipak, za sada plazma vodi.

Poslednja izmena:
cemu sve ovo kad je DLP najbolji :D

Sta mi mozete reci i koja je preporuka od ove plazm, i 1 lcd
Radi se o LG PT4281 844 eura, LG42PC51-zb 650 eura, LG PG6000 1000 e
LG 42lc75 -900 uvra Panasonic TH 42PV80 93o eura

od sledeće godine sony kreće sa sharp-om da pravi ekrane. a samsung ispada iz igre, bar što se tiče vrhunskih modela, a ovi budget modeli, što Nas interesuju i dalje će biti samsungovi.

odavno sony shuruje sa sharpom

Sta mi mozete reci i koja je preporuka od ove plazm, i 1 lcd
Radi se o LG PT4281 844 eura, LG42PC51-zb 650 eura, LG PG6000 1000 e
LG 42lc75 -900 uvra Panasonic TH 42PV80 93o eura

Ako ces TV da koristis i kao monitor onda LCD, u suprotnom Panasonic PV80.

Poslednja izmena:
Vrh Dno