Šta je novo?

Best Buy Wireless Kartica

DaChaS

Slavan
Učlanjen(a)
02.06.2005
Poena
320
E ovako razmishljam se oko wirelessa i sad je ostalo da izaberem koju karticu ....fond do 50 e .................shta je najbolje posto vidim da neki preporuchuju D-link...razmishljao sam u tom smeru

DaChaS je napisao(la):
ok ....jel ima josh predloga ..... za uzi izbor

Pa najbolje karte dolaze ti iz Cisco-a (cik kupi kod nas) :D, ali je D-LINK 520+ sasvim solidno resenje, posto je polovan oko 20-23 eur a nov 28 mislim da nema sta da razmisljas.

Samo da dodam...dzaba ti ok kartica ako ces stedeti na kablu i anteni. :type:

Poslednja izmena:
Moj glas za TP-Link TL-WN651G - 108M Wireless PCI Adapter!Kod mene se pokazala kao izuzetno dobar izbor!!!Davala je dobar signal u veoma teskim uslovima bez opticke vidljivosti!Oko 30e... :D

Poslednja izmena:
pa planirao sam da pazarim Pacific Wireless Grid antenu 19 dbi sa cfd 400 kablom gotovim od 2 m evo i slichica da pogledate gde je AP.....e sad za TP link sam cuo da loshe radi pod XP-om e sad neznam da li je tako ......a shto kazesh za cisco cik kupi kod nas ...

Prilozi

• Na Ap.JPG
    Na Ap.JPG
    146.5 KB · Pregleda: 96
DaChaS je napisao(la):
pa planirao sam da pazarim Pacific Wireless Grid antenu 19 dbi sa cfd 400 kablom gotovim od 2 m evo i slichica da pogledate gde je AP.....e sad za TP link sam cuo da loshe radi pod XP-om e sad neznam da li je tako ......a shto kazesh za cisco cik kupi kod nas ...
Kod mene je TP Link radio odlicno i sa sp1 i sa sp2!Bilo je nekih problema sa VIA cipsetovima i ovom karticom(pronacices na forumu),ali konkretno izmedju OS-a i nje ne bi trebalo da bude nekompatibilnosti

DaChaS je napisao(la):

Ma zato sto bilo gde da sam ih trazio samo me zbunjeno gledaju, Cisco??!?!?! Kakav cisco???...Ako neko slucajno zna gde moze kod nas da se kupi Cisco wi-fi oprema ja bih mu bio zahvalan.

Vrh Dno